De jarige  AV Triathlon zet haar feestelijke jubileumviering voort met een reeks wijktainingen. Op zaterdagochtend 2 maart vond de eerste wijktaining in Kattenbroek plaats en trainden 4 groepen in stralend lenteweer in AV Triathlon-blauw.

Onder de deskundige begeleiding van een enthousiast team van trainers genoten de leden van de de wandelgroep, StartRunning-groep, de Running Bootcamp-groep en hardloopgroep 3 van een gevarieerde training. De Running Bootcamp-groep en de hardloopgroep kregen de kans om elkaars trainingen te ervaren en zo van elkaar te leren. Een zeer geslaagde eerste wijktraining!

In het kader van het 40-jarig bestaan van AV Triathlon vinden er van maart tot juni zaterdagtrainingen plaats in 19 (deels samengevoegde) wijken in Amersfoort, en in Leusden. Wijkbewoners en inwoners van Leusden worden van harte uitgenodigd om gratis deel te nemen aan deze speciale wijktrainingen en zo het jubileum van onze vereniging mee te vieren.

Hieronder vind je een overzicht van de komende wijktrainingen op zaterdagochtend 09.00 uur:

9 maart Nieuwland, Tent Drakenpark

6 april Centrum, Tent Eemplein

13 april Vathorst, Tent Kaipark

11 mei Nimmerdor, Tent Parkeerplaats Kamerlingh Onnestraat

1 juni Leusden, de Schammer, Tent de Voorpost

8 juni Park Randenbroek, Tent Dahliaclub

Neem gerust vrienden en bekenden mee zodat ze kunnen kennismaken met AV Triathlon. Na afloop is er drinken en lekkers in de tent.