AVT-blauw past bij jou…

Wil je wel iets doen voor AV Triathlon als vrijwilliger, wanneer het jou uitkomt en niet teveel tijd kost? Ben je praktisch ingesteld en vind je het leuk om samen met de diverse commissies de functionaliteit van kleding uit te zoeken ? Dan zoeken we jou.

Je vervult de taak zelfstandig, in samenspraak met voorzitters van diverse commissies zoals jeugd, hardlopen volwassenen, sportief wandelen, nordic walking, racefietsen, mountainbiken, framerunners en triathlon. Met een lid van het bestuur stem je af als er knopen moeten worden doorgehakt. Af en toe heb je contact met leveranciers, die de meeste trainerskleding leveren en met de drukker voor de logo’s. In 2016 is een duidelijk beleid over de aanschaf en de vervanging van trainerskleding opgesteld, die in 2017 is aangescherpt. Jij zorgt mede voor de uitvoering van dit beleid.

Wat levert dit op:

Door jouw bijdrage zijn de trainers van AV Triathlon gekleed in goed passende, functionele en herkenbare trainerskleding. Dit komt de kwaliteit van het training geven ten goede. Ook is het een visitekaartje van onze vereniging! Het levert jou leuke en interessante contacten op, door de hele vereniging heen. Je ontdekt hoe andere vrijwilligers vol enthousiasme met hun eigen taken bezig zijn.

Wat ga je doen?

  • Bijhouden welke trainers welke trainerskleding (nodig) hebben
  • Samen met commissie vertegenwoordigers eventuele nieuwe kleding keuzes bepalen
  • Twee keer per jaar inventariseren van de bestellingen
  • Verstrekken van benodigde documenten voor de bestellingen
  • Contacten onderhouden, ‘spin in het web’ zijn

Waar kun je op rekenen:

  • Een goede overdracht door de huidige commissieleden. Deze begeleiden en ondersteunen je in de beginfase waar nodig.
  • Een aantal documenten die door het bestuur zijn vastgesteld.
  • Een doos met reservekleding, voor tijdelijke uitleen.

Bij wie kun je informatie krijgen:

Heb je interesse en behoefte aan meer informatie? Mail dan naar: Desiree.vanhooidonk@gmail.com tel 06-39039221. Tot 1 januari 2023 word je ingewerkt en kun je meekijken of het iets voor je is.