Het is weer mogelijk om kleding te bestellen in de webshop van Bioracer.

Sinds 1 december is de webshop van Bioracer weer open voor een periode van 6 weken. De webshop sluit dinsdagavond 15  januari 2019

Als de webshop sluit wordt alle kleding geproduceerd. Omdat het de drukste periode van het jaar voor Bioracer is, kan dit iets langer duren dan normaal. De kleding is zeker op tijd klaar voor de start van het  triatlon – en wielrenseizoen.

Ook voor hardloopkleding kun je in de webshop terecht. Alle kleding wordt geleverd in de kleuren van AV Triathlon. In de webshop wordt de kleding anders afgebeeld (onder het kopje designs kun je het ontwerp in de kleuren van onze vereniging zien). Waarschijnlijk heb je wel eens leden met deze prachtige trainingskleding zien lopen of fietsen,

Account aanmaken

Om de kleding te bestellen moet je inloggen op de site van Bioracer. Als je bij een eerdere bestelling al een account hebt aangemaakt, kun je die opnieuw gebruiken. 

Heb je nog geen account, maak er dan een aan via deze link.

Als je bestelling compleet is, reken je direct af  in de webshop. De kleding wordt geproduceerd en geleverd bij Runnersworld in Amersfoort.

Kleding passen bij Runnersworld Amersfoort

Als je niet zeker bent van de juiste maat, kom dan voorafgaand aan je bestelling, passen. Dat kan vanaf maandag 10 december bij Runnersworld op de Kamp 25 in Amersfoort.  Het is niet mogelijk om kleding te ruilen. Zorg dus dat je komt passen, de maattabel op de site is niet 100% betrouwbaar.

In de winkel kun je de  loop, fiets –  en triathlonkleding in verschillende maten passen en krijg je professioneel advies. 

Speciale aanbieding

Deze keer zijn er twee setjes kleding samengesteld (kennismakingsset)  voor de  wielrenner en hardloper. Deze zijn voor een speciale prijs te bestellen. 

Als de kleding klaar is kan het opgehaald worden bij Runnersworld  Amersfoort. Hier ontvang je t.z.t. een e-mail over.

Geen officiële wedstrijdkleding

De kleding die in de webshop van Bioracer besteld kan worden, is geen officiële wedstrijdkleding. De officiële wedstrijdkleding is verkrijgbaar bij Runnersworld Amersfoort. Voor advies hierover kun je terecht in de winkel van Runnersworld Amersfoort. 

De trisuit met korte mouwen is wel de officiële trisuit die wordt gedragen bij de competitiewedstrijden van de Nederlandse triathlonbond.

Voor de zichtbaarheid en herkenbaarheid tijdens het hardlopen en fietsen is het uiteraard een meerwaarde om de kleding  van AV Triathlon te dragen. Gratis reclame voor onze vereniging. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Inmiddels wordt de kleding een aantal jaren tot grote tevredenheid door veel leden gedragen.

De Triatloncommissie

Peter Baars en Erik Anbeek

Voorbeeld kleding tri-suit. Dit is doorgetrokken in ontwerp fiets – en hardlooptraining. Voor voorbeelden log in op de webshop van Bioracer en kijk onder kopje designs)