Henriëtte Stemerdink is Clubheld van de regio Amersfoort 2018. Onze eigen vrijwilligster kreeg de meeste stemmen (723) en won daarmee uiteindelijk van Raoul Hartog (699) die lange tijd bovenaan de lijst stond. In de laatste dagen voor het sluiten van de stemmen, is door een stevige eindsprint  toch de overwinning behaald.

Henriëtte is er blij mee: ‘Als ik één titel zou mogen winnen, dan is het toch wel deze. Véél mooier dan op een podium na een hardloopwedstrijd. Dit vrijwilligerswerk geeft zoveel voldoening, RaceRunning is zo’n mooi ‘project. Ik vind het super dat we dit bij AV Triathlon een kans geven.

De moeder die de Clubheld-nominatie heeft gedaan, is ook zo blij met RaceRunning, vooral ook omdat dat het in de buurt en bij een gewone club kan. We steken veel tijd en energie in een klein clubje kinderen. Die verhouding voelt soms wat scheef. Maar er zijn steeds weer momenten dat wij, Gabriëlle (van Asbeck) en ik, ons realiseren dat het zo ontzettend de moeite waard is.

De mooie en waardevolle momenten dat deze kinderen helemaal onderdeel zijn van onze leuke vereniging zie je ook mooi terug tijdens onze evenementen: de Wallenloop, de clubkampioenschappen, de Vlasakkerloop, pupillenweekend en afgelopen maandag, de Pietentraining.’

Iedereen (ook familie, buren, vrienden, Facebook- en Twittervolgers), heel erg bedankt voor het stemmen op Henriëtte. Maandag 17 december is zij,  samen met de veertien andere regiowinnaars bij de KNVB in Zeist, waar een vakjury dé landelijke clubheld 2018 aanwijst. Deze winnaar ontvangt een cheque van 10.000 euro te besteden voor de club.