In mei 2023 is er een wisseling van de wacht in het bestuur van AV Triathlon. Drie van de negen leden zwaaien af en maken plaats voor…. misschien wel jou! Heb je een blauw hart en wil je het
beleid van de vereniging mee bepalen? Dan is dit je kans om mee te (be)sturen. Nog even op broeden? Benut de zomerperiode en trek ons daarna eens aan het jasje!

De voorzittershamer van Thomas
Wie neemt deze over? Volgend jaar mei treed ik terug als voorzitter van AV Triathlon. Ik maak dan na 9 jaar graag ruimte voor mijn opvolger. Wie regeert, kijkt vooruit. Daarom interesseer ik jullie graag voor dit prachtige en eervolle ambt via deze oproep. Het zou voor de club fantastisch zijn als één van de 1000 leden met bestuurderstalent de stap naar voren doet en de voorzittershamer van mij overneemt. Je kunt dan uiteraard rekenen op een warme en geleidelijke overdracht. AVT is als club in beweging. De uitdaging is om onze SBBB identiteit zodanig vorm te geven dat ook de komende generaties Amersfoorters de weg naar Birkhoven weten te vinden. Veel voorwerk is reeds gedaan. De nieuwe voorzitter is aan zet om samen met onze actieve vrijwilligers en commissies het meerjarenbeleid te concretiseren in de praktijk.

Thomas Plochg, 06-12628292
voorzitter@avtriathlon.nl

De innovatie van Susan
Na 9 jaar met hart voor de vereniging in het bestuur gezeten te hebben is de tijd aangebroken om mijn plaats in het bestuur en het voorzitterschap van de beheercommissie volgend jaar open te
stellen voor een nieuw enthousiast lid. Krijg  je energie van  samenwerken met teams (in het bestuur en kantine, inkoop en technisch beheer), ben je voor innovatie en verbetering en heb je hart voor de vereniging? Dan zou dit zomaar iets voor je kunnen zijn. De twee belangrijkste projecten die nu op het gebied van beheer lopen en passend zijn bij onze strategie SBBB zijn: Het gezelliger en gezonder maken van het clubhuis en een nog mooiere uitdaging: Werken naar een multifunctioneel en duurzaam clubhuis. Lijkt het je leuk of wil je nog meer informatie? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Susan Hagevoort, 06-36250292
beheer@avtriathlon.nl

De samenhang van Christl
Als bestuurslid PR en communicatie let je in het bestuur vooral op de vraag: wat zijn wij voor club en hoe maken we dat zichtbaar in alles wat we doen? Voor de uitvoering van de taken werk je samen binnen een breed samengestelde PR-commissie. Daarin zijn leden van AVT actief op het gebied van social media, vormgeving, werving, nieuwsvoorziening en publiciteit. Dit jaar komt er een nieuw logo, gebaseerd op de kernwaarden SBBB. Voor jou als nieuw bestuurslid een geweldige kans om het sportaanbod van AVT verder uit te dragen. Je denkt vanuit je portefeuille ook mee over de maatschappelijke kant van AVT, zoals sponsoring, samenwerking, inclusief sporten (Framerunners en para-atletiek) en duurzaamheid. Ik vertel je er graag meer over, bel of mail gerust.

Christl Foekema, 06-49626995
prcommunicatie@avtriathlon.nl