Onze vereniging organiseert op zondag 27 oktober de 6e editie van de Vlasakkerloop. Ruim 100 leden zijn als vrijwilliger betrokken bij dit evenement. Dan blijven er nog ruim 1000 leden over die actief mee kunnen gaan doen aan een van de vele sportieve mogelijkheden die dit evenement rijk is. De jeugdcommissie heeft besloten dat alle jeugdleden – zo mogelijk – worden ingeschreven en gaan deelnemen aan de kidsrun 1 km of 2 km of de 5 km. Een mooi initiatief van de jeugdcommissie. Wij juichen dit als organisatie natuurlijk toe. Misschien een mooi voorbeeld voor bijvoorbeeld de commissies hardlopen en wandelen om binnen hun trainingsgroepen ook een oproep te doen om in te schrijven en deel te nemen aan dit mooie evenement van onze vereniging!!!

De start van de Fletcher Wandeltochten vanaf Fletcher Hotel het Witte Huis is vanaf 09. 30 en er kan gestart worden tot 10.15 uur.

De Amersfoortse Stadskanonniers komen startschoten lossen. Om 10.30 uur bij de Unive 10 km, om 10.40 uur bij de Runnersworld 5 km en om 12.00 uur verzorgen  de Stadskanonniers de start van de 10 Mijl.

De Kidsrun en de Racerunningscross starten tijdens de 10 Mijl vanaf 12.10 uur.

Alle deelnemers ontvangen bij de finish bij ons clubhuis een fraaie Vlasakkerloopmedaille.

 

LEDEN VAN A.V. TRIATHLON: SCHRIJF JE IN EN DOE MEE!!!

Let op: voor de hardlopers is er GEEN na-inschrijving. Alleen voorinschrijven tot en met donderdag 24 oktober. Wandelaars kunnen zich zowel voorinschrijven als ook op de dag zelf nog na-inschrijven.

ZIEN WIJ JOU AAN DE START? JA TOCH!!!!