De FrameRunners van AV Triathlon zijn geselecteerd voor de finale van Toekomstdromen, een evenement van Stichting Het Gehandicapte Kind. Dit vond plaats in Madurodam op zaterdag 1 oktober. Bij het samenstellen van deze nieuwsbrief was de uitslag nog niet bekend. Volgens de jury draagt onze Framerunning groep bij aan de missie van de stichting dat kinderen met een beperking niet meer eenzaam hoeven te zijn.

Met vier andere projecten komen we in aanmerking voor een bijdrage van €25.000 euro. De commissie Framerunning wil het geld besteden aan een rolstoelvriendelijke uitbreiding van het bootcampveld. We willen dat ook onze ‘rolstoelers’ mee kunnen doen aan het trainen op dit veld om fysiek sterker te worden en/of de coördinatie te verbeteren. Tevens verwachten we dat hierdoor het inclusief spelen een impuls kan krijgen door het veld uit te breiden met een rolstoelvriendelijk speeltoestel. Het geeft dan de mogelijkheid om voor en na de trainingen nog even te spelen of te chillen.

Tijdens de finaledag zijn de AVT-FrameRunners gepresenteerd door middel van een filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=Bbhez-NFOYE

Het filmpje is opgenomen door Stichting Cam on Wheels, een film-productiehuis gerund door jongeren met en zonder beperking.