Ben jij tussen de 10 en 20 jaar oud en heb jij autisme, ADHD, ADD of een soortgelijke diagnose? Wil jij graag samen met anderen hardlopen en wil je daarbij graag wat extra begeleiding? Meld je dan aan voor Run out your mind. Dan zorgen wij ervoor dat jij via goede begeleiding een mooie plek krijgt binnen onze club AV Triathlon. 

Ons doel is dat jij je thuis voelt binnen onze club. Dat doen wij door jou zo goed mogelijk te begeleiden en te ondersteunen. 

Wij beginnen met onze eerste training op a.s. zondag 14 november 2021. Wij starten om 10 uur en het duurt tot half 12. Na 6 zondagen is de eerste periode voorbij. Daarna gaan wij samen met jou kijken hoe wij jou verder kunnen begeleiden binnen onze club. 

Onze trainingen zien er als volgt uit:

  • Eerste 5 minuten starten we met opstarten. Tijdens het opstarten kan jij je verhaal kwijt.
  • 10 tot 15 minuten warm lopen. Dat doen wij op een rustig tempo zodat iedereen kan volgen.
  • 10 tot minuten rek en strekken.
  • 10 minuten loopscholing. Hierin gaan wij moet oefeningen ervoor zorgen dat je leert hoe je moet afzetten, je armen moet gebruiken etc.
  • 30 minuten de kern. Met de kern gaan we aan de slag met tempo’s. Bijvoorbeeld 8 keer 200 meter. Met na iedere 200 meter 2 minuut pauze. 
  • 10 minuten uitlopen en cooling-down. 
  • Als laatste 5 tot 10 minuten napraten. Hierin bespreken wij wat we hebben gedaan en wat er goed ging. 

De trainingen zijn vanaf 14 november op iedere zondag van 10 uur tot half 12. Op de locatie van AV Triathlon (Barchman Wuytierslaan 238A, 3819 AC Amersfoort). Het clubhuis van AV Triathlon ligt vanaf de parkeerplaats rechts naast het Bosbad aan het einde van het pad.

Heb je vragen of wil jij je aanmelden, dat kan via: trainerszaken@avtriathlon.nl