Het weer wordt zachter, de fietskriebels nemen toe. Wil je starten met fietsen of juist je fietstechniek verbeteren? Sluit je dan bij ons aan! AV Triathlon start namelijk vanaf 26 maart met een START2BIKE cursus.

In 6 lessen op de maandagavond gaan ervaren instructeurs jou de beginselen bijbrengen van het racefietsen. Ook de racefietser die al wat langer fietst maar meer vertrouwen wil opbouwen, is van harte welkom.

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.

  • bochten,
  • remmen,
  • balans,
  • schakelen,
  • klimmen en dalen,
  • fietsen in een groep etc.

We gaan starten op 26 maart 2018, om 19:00 uur op de parkeerplaats bij Superfun, Middelhoefseweg 10 in Amersfoort. De eerste trainingen zullen een uur duren en naarmate het ’s avonds langer licht blijft zullen de trainingen uitgebreid worden naar anderhalf uur.

Iedereen kan meedoen lid of geen lid van Av triatlon. Na afloop van de clinic zou het natuurlijk erg leuk zijn als je lid wordt van onze club.

Het aanmelden voor de Start to Bike regel je door een mail naar triathlon@avtriathlon.nl te sturen.

De kosten voor niet leden AV Triatlon leden zijn voor het bijwonen van de 6 lessen € 30,=

Voor vragen kun je ook contact opnemen met Duncan Wouterson op 06-52734168

Note; Het doel  van de Start to Bike cursus is mensen de basisbeginselen bij te brengen  van het racefietsen. Ook mensen die na een ongeval weer zelf vertrouwen willen  krijgen in het fietsen zijn van harte welkom.

Daarnaast hopen wij dat je enthousiast te maken zodat je lid wordt van onze club.