Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Dit jaar doet AV Triathlon mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Met de opbrengst gaan we trainingsmaterialen voor de jeugd aanschaffen, zoals fluitrakketten, horden, loopladders en ballen. Bovendien willen we extra investeren in de opleiding van jeugdtrainers. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (oftewel € 2,40 per lot) naar onze clubkas. Een enthousiaste commissie van 8 vrijwilligers is met de voorbereiding bezig.

Wat is de bedoeling?

Loten kunnen op een 2-tal manieren verkocht worden:

1. Via eenmalige machtiging
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Ieder verkopend jeugdlid krijgt een boekje waarin de koper zijn gegevens en rekeningnummer van de bank kan invullen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven en het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper.

2. Via een online module
Hiernaast kunnen loten ook online worden verkocht. Deze module is met name geschikt voor de oudere jeugd en ouders. Waarbij vrienden, familie en kennissen uitgenodigd kunnen worden om op deze pagina een lot van onze club te kopen.

Prijzen voor lotenverkopers
Lotenverkopende jeugdleden kunnen leuke prijzen winnen. Hierover in september meer.

Wij gaan ervan uit dat we een geweldig resultaat gaan neerzetten!