Op zaterdag 17 november willen we graag een dropping voor junioren organiseren. De deelnemers starten om 19.00 uur en lopen in groepen terug naar het AVT-clubhuis. Verwachte aankomst tussen 21.00 en 22.00 uur (hopelijk).
Onderweg kan een groep ontdekt worden door een “verdwaalde hardloper” en dat is heel jammer, want dan moeten ze iets extra meenemen, bijvoorbeeld een blok hout en er geldt:

kwijtraken = verliespunten

Winnaar is de groep met de minste verliespunten! Bij elke groep zal een volwassene meelopen met telefoon en kaart voor noodgevallen. Aanmelden kan tot 1 november door een e-mail te sturen naar jeugdactiviteiten@avtriathlon.nl (let op: dit is een nieuw mailadres!) onder vermelding van je voor- en achternaam, team en contactgegevens ouder(s)/verzorger(s).

Ouders, om de dropping goed te laten verlopen hebben we jullie hulp hard nodig. Geef je via bovenstaand e-mailadres op als je wilt helpen als begeleidende ouder van een groep of als “verdwaalde hardloper”. Voor de wachtende ouders in het clubhuis wordt gezorgd.

Met sportieve groet,
De jeugdcommissie