Op zaterdag 8 en zondag 9 september 2018 jongstleden is het pupillenweekend gehouden.

In de middag hebben de C/D pupillen en Racerunneratleten enthousiast meegedaan aan verschillende spelletjes binnen en buiten het versierde AVT clubhuis. Groot succes waren het geblinddoekt spekhappen en de bingo met leuke prijsjes.
Rond etenstijd kwamen de A/B pupillen met hun slaapspullen. In totaal 57 kinderen hebben samen gezellig pannenkoeken gegeten. Na vertrek van de C/D pupillen zijn de A/B pupillen naar het bos gegaan voor Levend Stratego en aansluitend het spel Dierengeluiden. Het was ondertussen al donker geworden en dus extra spannend.

Marshmallows roosteren boven een vuurtje en daarna film kijken vanuit de slaapzak maakten het programma rond. Na een korte nacht was er een gezamenlijk ontbijt gevolgd door vrij spelen ter afsluiting.

Gelet op de enthousiaste reacties van pupillen en ouders is het pupillenweekend 2018 een succes geweest. Dit succes is voor een belangrijk deel te danken aan de extra hulp van de ouders die we hebben kunnen inzetten voor alle activiteiten, nogmaals dank hiervoor.
Het is natuurlijk overduidelijk dat we in 2019 weer een pupillenweekend gaan organiseren.

Met sportieve groet,

De jeugdcommissie