Introductie
Nepal is één van de armste landen van de wereld en wordt ook nog eens regelmatig getroffen door natuurrampen zoals de grote aardbeving in 2015, gevolgd door overstromingen in 2017. Stichting Maha Mata Nederland helpt kinderen en gehandicapten in Nepal. Vooral na de recente rampen is hulp meer dan welkom, juist voor de doelgroep van Maha Mata. En die hulp kost uiteraard geld. Maha Mata bundelt de krachten met de partners van Stichting Veldwerk en Stichting “Holland Building” Nepal, tezamen steunen zij projecten in Nepal. Met elkaar organiseren zij jaarlijks een sponsortocht: Voetprints voor Nepal.

Wat heeft AVT met Maha Mata en Voetprints voor Nepal?
Dit jaar komt Voetprints voor Nepal naar Amersfoort vanwege de prachtige bosrijke omgeving . Voor dit goede doel stelt AV Triathlon ons mooie clubhuis gratis ter beschikking; voor start en finish en met hulp van de barcommissie. Tevens is er ondersteuning voor de routes. De sponsorwandeling trekt altijd een paar honderd deelnemers. Dus waarom doen wij, als leden van AVT, niet mee aan een mooie wandeling of fietstocht. Lekker sportief én voor het goede doel!

Hoe werkt het?
Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 per persoon. Dit is om de kosten van de organisatie te dekken. Daarnaast wordt dan van de deelnemers gevraagd om zichzelf te laten sponsoren door familie, vrienden, kennissen enz. waarbij geldt: elk bedrag is meegenomen!

Wat je kunt verwachten:
Mooie wandel- en fietsroutes . Er is keuze uit wandelroutes van 15 en 25 km, fietstochten van 30 en 50 km en een rolstoelroute van 10 km. Bovendien o.a. een leuke herinnering + een Nepalese maaltijd (verrassend lekker en voedzaam) en gelegenheid om je gratis te laten masseren na de finish.

Sponsorgeld
De deelnemers van Voetprints voor Nepal zoeken sponsors onder hun familie, vrienden en collega’s en proberen zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor de projecten in Nepal. Meedoen? Schrijf je nu in!

Inschrijven
Vul het inschrijfformulier (in Word) in en stuur dit ingevuld (1 formulier per persoon) naar lindascheppink@kpnplanet.nl.
Je krijgt dan alle benodigde informatie toegestuurd. Je kunt het inschrijfformulier overigens ook downloaden op de site van Maha Mata: www.mahamata.nl

Namens Maha Mata: Ruud van den Eshof