Wij doen mee aan de Rabo ClubSupport (voorheen de Rabobank Clubkas Campagne) van Rabobank Amersfoort Eemland. Net als voorgaande jaren mogen de leden van de Rabobank bepalen welke clubs een financiële bijdrage ontvangen. Hoe hoger het aantal stemmen voor AV Triathlon, hoe groter de bijdrage voor onze club.

Onze aanvraag voor de Rabo ClubSupport richt zich op het organiseren van atletiek- en triathlon workshops door professionele topatleten voor de jeugd. Dit geeft juist in Coronatijd een extra impuls en beleving voor de jeugd. Onze eigen jeugdtrainers zetten zich al volop in voor verantwoorde en afwisselende trainingen. Voor een benodigde extra impuls willen we een aantal experts op tosportniveau inschakelen.

Ben jij lid van Rabobank Amersfoort Eemland? Breng dan je stem uit op onze club via https://www.rabo-clubsupport.nl/amersfoort-eemland/stemmen! Je mag twee keer op dezelfde organisatie stemmen. Stemmen kan van 5 tot en met 25 oktober. In november is de finale en vinden de uitreikingen van de Rabo ClubSupport plaats.