Voor de zevende keer  heeft Cees Stolwijk (73), van atletiekvereniging Altis de Keistad Baancompetitie gewonnen. Cees ging vanaf de eerste avond aan kop, en bouwde zijn voorsprong langzaamaan uit op de nummer twee, Jaap Stijlaart (65) van AV Triathlon. De 17-jarige Loes Kempe (Altis) werd derde, met slechts een kleine achterstand op Jaap.

De Keistad Baancompetitie is een competitie over 5 wedstrijden. Er wordt één eindklassement opgesteld met correcties voor leeftijd en geslacht. Dit jaar waren de 5 afstanden: 3000 meter, 1500 meter, 5000 meter, 1 mijl en 800 meter.

Met Cees en Jaap stonden twee wereldtoppers in hun leeftijdscategorie op het podium. Tussendoor deden ze mee aan de WK masters indoor in Torun (Polen), beiden kwamen met enkele medailles terug.

Jeugd

De CD-junioren hebben een eigen klassement over de drie kortste afstanden. Jasmijn van Steenpaal (13, Atverni) werd hier eerste, geflankeerd door haar clubgenote Livia Damhuis (12) en door Alana Dijkman (12, Altis).

De vaste vrijwilligers van de Keistad Baancompetitie staan ieder jaar 5 frisse avonden op de atletiekbaan. Het team was dit jaar getooid in nieuwe comfortabele jassen met daarop een logo waarin het nieuwe verenigingslogo is verwerkt.

Het eindklassement van de 32ste Keistad Baancompetitie.