Als onderdeel van het 40-jarig jubileum organiseert AV Triathlon op zaterdag 21 september een bakwedstrijd. Onder het mom van Heel AVT Bakt kunnen jong en oud de lekkerste taarten en andere baksels maken. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen.

Het belooft een gezellige en vooral ook smakelijke dag te worden 21 september in het clubhuis. Want dan vindt
het evenement Heel AVT Bakt plaats!

Het wordt een ochtend waar de lekkerste taarten geproefd en gejureerd worden. Iedereen, jong en oud, wordt uitgenodigd om deel te nemen en zijn of haar mooiste en lekkerste baksel mee te nemen naar het clubhuis. Of je nu kiest voor een grote taart, een klein gebakje, iets hartigs, mierzoet of gezonds – alles is welkom. Laat je creativiteit eens de vrije loop
en verras je medelopers!

Jury

De taarten worden beoordeeld door een deskundige jury, onder leiding van Carmen Visser, triatleet en bakker van Buuf in de Serre. Buuf in de Serre is een begrip in Amersfoort en omstreken, en staat bekend om haar ambachtelijke taarten en prachtige creaties. Er zijn twee categorieën bij de taartenwedstrijd, namelijk jeugd (tot 15) en volwassenen. De winnaars worden o.a. beloond met een cadeaubon van Buuf in de Serre!

Bak of proef
Gebruik de komende vakantieperiode om goed na te denken over jouw perfecte taart. Wat wordt jouw geheime ingrediënt? Hoe ga je je taart decoreren? Welke smaakcombinaties ga je uitproberen?

Wil je meedoen? Kom dan met jouw unieke bakwerk naar het clubhuis. Vanaf 08.30 kun je jouw creatie inleveren zodat de trainingen gewoon om 9.00 uur kunnen starten. Na de trainingen zullen de baksels worden beoordeeld en is iedereen van harte welkom om te komen proeven en genieten van al het lekkers. Het belooft een ochtend vol gezelligheid en culinaire verrassingen te worden.

Dus mis deze kans niet en bereid je voor op een geweldige ochtend vol smakelijkheid.
Tot zaterdag 21 september in het clubhuis!