Helaas zijn onze plannen om de trainingen weer op te pakken achterhaald door realiteit. Onze goede bedoelingen gaan in ieder geval voor 5 weken ‘de koelkast in’. Met de laatste richtlijnen ziet de werkelijkheid voor onze vereniging in de periode 15 december t/m 18 januari er als volgt uit:

1. Alle trainingen voor 18+ (hardlopen, mountainbiken, zwemmen, wandelen, bootcamp, blessureherstel) worden stopgezet. De enige uitzondering is de online tacx-training

2. Alle zaaltrainingen voor de jeugd (t/m 17 jaar) komen te vervallen

3. De trainingen voor de jeugd (t/m 17 jaar) die in de buitenlucht plaatsvinden gaan wel gewoon door

Ondanks alle maatregelen blijft het wel mogelijk om buiten clubverband met maximaal 2 personen te blijven hardlopen, fietsen, wandelen etc..

Het corona-team van AV triathlon adviseert dit vooral te blijven doen zodat je fysiek en mentaal fit blijft.

Hopelijk krijgen we vanaf 19 januari weer ruimte om in clubverband de trainingen die stil zijn gelegd te hervatten. Uiteraard zullen we hierover berichten.

Tenslotte raden we jullie allen aan om je aan te melden voor de App-groepen die inmiddels voor heel veel trainingen opgestart zijn.

Stuur hiervoor een verzoekje naar je trainer.

De communicatie over alle veranderingen gaat in deze App-groepen meestal  heel snel en bovendien worden in sommige App-groepen ook nog alternatieve trainingsvormen gedeeld.

Bovendien kan je dan ook nog eventuele vragen stellen.

Wij wensen jullie allen mooie feestdagen en hopen jullie over een aantal weken weer te ontmoeten om samen te sporten.

Het AV Triathlon Corona-Team:  Bart-Gerard-Lammert-Lex-Paul-Ruud-Ruud