Afgelopen zondag heeft onze vereniging weer een meer dan geslaagd evenement georganiseerd. De sixpackrunners staan hier ieder jaar weer garant voor. Onder een prachtig najaarszonnetje hebben 29 teams weer meegedaan aan de 10e editie van de Utrechtse Heuvelrugestafette. Maar liefst 12 teams van AV Triathlon deden aan dit goed georganiseerde evenement mee.

Dit jaar met een aanzienlijk aangepaste route waar iedereen erg enthousiast over was. De estafette gaat van Amersfoort naar Rhenen vice versa. De route langs de Nederrijn spreekt tot de verbeelding. Het wisselpunt bijna onder de kerktoren van Rhenen is fraai gelegen. Ook het nieuwe wisselpunt bij Landgoed Kwintelooijen is op een geweldig mooie locatie.

Na de finish bij ons clubhuis vielen veel enthousiaste reacties de organisatie ten deel, onder het genot van een welverdiend pintje waaronder ook de eerste Herfstbock die veel deelnemers deed welgevallen. Na  het nodige nagenieten op het voorterrein bij de finish en na de unieke herinnering aan dit evenement te hebben ontvangen, een mooie 5-pack speciaalbier van de Amersfoortse RochCityBeer brouwerij, zijn de deelnemers tevreden en met nog steeds een flinke glimlach op het gezicht huiswaarts gekeerd en hebben in de agenda van volgend jaar 30 september aangekruist en vetgedrukt genoteerd: 11e Utrechtse Heuvelrugestafette, ik ben er weer bij!

Met bijgevoegd de uitslag en hierbij de link naar de foto’s van Ries de Beer.