AV Triathlon heeft met team Frame Running de finale van Toekomstdromen gewonnen. Daarmee slepen we een bedrag van 25.000 euro in de wacht. Het gaat hier om een verkiezingsevenement van Stichting Het Gehandicapte Kind, dat op 1 oktober plaatsvond in Madurodam.

AV Triathlon draagt met team Frame Running bij aan de missie van de stichting dat kinderen met een beperking vriendschappen sluiten en sociale contacten leggen. Geen kind zonder vriendjes!

Er waren in totaal vijf projecten genomineerd die in aanmerking kwamen voor de bijdrage van €25.000. De commissie Framerunning wil de prijs besteden aan een rolstoelvriendelijke uitbreiding van het bootcampveld. Daardoor kunnen ook de kinderen die aan een rolstoel zijn gebonden, meedoen aan het trainen op dit veld om fysiek sterker te worden en/of de coördinatie te verbeteren. Het inclusief spelen krijgt een impuls door het veld uit te breiden met een rolstoelvriendelijk speeltoestel. Zo’n toestel biedt de mogelijkheid om voor en na de trainingen nog even te spelen of te chillen.

Tijdens de finaledag zijn de AVT-FrameRunners gepresenteerd door middel van een filmpje:

Het filmpje is opgenomen door Stichting Cam on Wheels, een film-productiehuis gerund door jongeren met en zonder beperking.