AVT heeft weer een nieuw onderdeel: Frame Running voor volwassenen gaat van start!
Deze nieuwe baantraining richt zich op volwassenen met een loopbeperking. Bijvoorbeeld mensen met MS, reuma, ernstige artrose, aangeboren/niet-aangeboren hersenletsel of andere aandoeningen waardoor het lopen (van lange afstanden) lastig is.
Op een frame met drie wielen, een zadel en een borststeun kunnen zij op uiteenlopende niveaus sporten. De trainingen hebben veel overeenkomsten met de reguliere baantrainingen en zijn gericht op uithoudingsvermogen, snelheid, kracht en coördinatie.

Is dit iets voor jou? Neem contact op voor een gratis proefles waarbij wij zorgen voor een frame. Of kom naar de open dag op zondag 3 april bij AV Triathlon. Je kunt dan kennismaken met de trainers en een frame uitproberen.
Klik op het plaatje hiernaast om het artikel in de Amersfoortse Sportkrant ‘Kei in Sport’ te lezen.

Trainingstijden
Maandagen rond 18.00. Locatie Birkhoven.
Op termijn willen we ook bostraining op de zaterdagochtenden aanbieden.

Trainers gezocht!
Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste (assistent) trainers voor deze groep. Ervaring is niet nodig. Vanuit Frame Running Nederland worden regelmatig workshops voor beginnende trainers aangeboden.

Interesse?
Interesse om deel te nemen of om te assisteren bij de trainingen? We horen graag van je. Stuur een mail naar Frame Running trainer Jessica de Pagter: framerunningvolwassenen@avtriathlon.nl