Al geruime tijd maken onze jeugdgroepen gebruik van de nieuwe atletiekaccommodatie bij het clubhuis in Birkhoven. Ook de volwassen lopers worden er af en toe gesignaleerd. Een mooie ‘bijna-baan’, maar tot nu toe nog steeds niet officieel geopend. Door corona moest de opening steeds weer worden uitgesteld. Maar nu gaat het echt gebeuren en wel op zaterdagochtend 11 juni 2022. Kom naar de fotoshoot om 9.00 uur in een blauwe outfit!

Het programma is als volgt:

9:00 uur Gezamenlijke warming-up van de reguliere zaterdag AV Triathlon en AV Altis trainingen op het veld van de nieuwe atletiek-accommodatie. Tijdens de warming-up zal er een groepsfoto worden gemaakt. Kom dus allemaal en doe een blauw (AVT-)shirt aan!!!
9:15 uur De officiële openingshandeling door wethouder Tigelaar: startschot van de zaterdag trainingen. Alle groepen vertrekken van het veld en gaan verder met hun reguliere training.
9.15 – 10 uur Tussen 9:15 en 10:00 uur voor de genodigden: Presentatie over het realiseren van de atletiek-accommodatie Birkhoven en dankwoord door de voorzitters aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.
Daarna is er de gelegenheid om de accommodatie te bekijken, om te netwerken en om te ontdekken wat de Stichting Atletiek Platform Amersfoort voor beide verenigingen en Amersfoort wil gaan betekenen.
10:15 uur Rond 10:15 uur verwachten wij de eerste lopers terug van hun training en kunnen de atleten van AV Triathlon en AV Altis napraten onder genot van een sportief drankje en een lekker deuntje.

We hopen jullie allemaal te zien op 11 juni, dan maken we er een feestelijke ochtend van.

Lex Borghans, Herman Crezee en Willem Struijs
Bestuur Stichting Atletiek Platform Amersfoort

Stichting Atletiek Platform Amersfoort is een gezamenlijk initiatief van AV Altis en AV Triathlon.

www.atletiekplatform.nl