Wellicht heb je wat minder gelopen deze weken, iets teveel gegeten, komen de champagne en oliebollen je inmiddels je neus uit, is dat buikje niet helemaal wat het hoort te zijn en ben je in je hoofd al bezig goede voornemens te formuleren….dan weet ik er alvast 1: SCHRIJF JE IN VOOR DE CLUBKAMPIOENSCHAPPEN CROSS OP 28 JANUARI 2023

Onze cross is laagdrempelig; ja, het is een wedstrijd, maar de klemtoon ligt op gezellig samen zijn. Je clubgenoten ontmoeten, samen met je loopgroep warmlopen en samen aan de start. Je loopt met elkaar of tegen elkaar, net wat je wilt, uiteindelijk is het jouw prestatie en zijn wij trots op al onze deelnemers!

We hopen dat de trainers jullie in deze laatste weken helpen met de voorbereiding en wellicht is de cross onderdeel van de trainingsplannen. De reguliere trainingen gaan deze ochtend niet door.

Er zijn bij de volwassenen 3 prijzen in alle categorieën:
Senioren tot 35 jaar, Masters 35+, 45+, 55+ en op veler verzoek ook terug dit jaar de categorie 65+ Bij de jeugd 3 prijzen per leeftijdscategorie.

Daarnaast hebben we de wisselbokaal voor de overall winnaar bij de vrouwen en bij de mannen. We hopen dat de winnaars van vorig jaar, Djoeke Donkers en Lucas Nieuweboer hun titel deze editie komen verdedigen. Met onze microfonist Luc van der Meer, durven wij te garanderen dat iedereen met een lach over de finish komt. En eenmaal daar aangekomen wordt het alleen maar leuker: gratis koffie en thee voor alle deelnemers en een poffertjeskraam waar je, als deelnemer, eveneens gratis, een portie poffertjes kunt halen!

Het programma met de starttijden van elke categorie is hier te vinden.

Dus schrijf je snel via onderstaande QR code of link in, ook de deelname is gratis.

 

 

 

 

 

 

https://inschrijven.nl/form/2023012802152-nl

Namens de organisatie wens ik iedereen alvast een geweldig sportief 2023 toe waarin kleine
en grote doelen worden waargemaakt!
Karin Knopper