Beste leden van AV Triathlon,

AV Triathlon is een veelzijdige vereniging! Naast hardlopen kun je bij ons terecht voor fietsen, du- of triatlons, sportief wandelen en natuurlijk nog veel meer. Die veelzijdigheid willen we graag terug laten komen op onze website, via Facebook en in Lopende Zaken. In de vorm van nieuws, aankondigingen, verslagen, oproepen en andere berichten.

Hier hebben we jullie allemaal hard voor nodig! Jullie weten als geen ander wat er speelt binnen de vereniging. En waar de leuke verhalen binnen de vereniging te vinden zijn. Daarom willen we aan alle leden vragen om ons van input te voorzien! Iedereen kan en mag namelijk artikelen aanleveren voor website en Lopende Zaken. Het gaat uiteraard wel over zaken die met AVT te maken hebben.

Graag zetten wij voor jullie nog even op een rij hoe het aanleveren, plaatsen en publiceren van berichten in zijn werk gaat.

Aanleveren van artikelen voor de website en Lopende Zaken:

 • Alle berichten en afbeeldingen graag aanleveren per e-mail aan redactie@avtriathlon.nl
 • De redactie plaatst alleen artikelen en berichten die worden aangeleverd. De redactiecommissie is zelf niet aanwezig bij evenementen.
 • Bij ieder bericht ontvangen we graag (indien mogelijk) een foto of afbeelding.
 • Lever berichten aan in een worddocument (zonder opmaak). Lever de foto’s los aan als JPG of JPEG bestand, in het originele bestandsformaat.
 • De deadline voor het aanleveren van berichten voor Lopende Zaken is 4 dagen voor de verschijningsdatum. De Lopende Zaken verschijnt iedere 1e zondag van de maand.
 • Wil je een artikel aanleveren, maar lukt dat niet voor de deadline? Overleg dat dan van tevoren even met ons, dan houden wij rekening met wat extra werk op het laatste moment en kunnen wij kijken of het lukt om er een plekje voor te reserveren.

Plaatsen:

 • We versturen altijd binnen een paar dagen een ontvangstbevestiging per e-mail. Krijg je geen mail van ons: check dan even of je mail wel is aangekomen!
 • In die bevestigingsmail vermelden wij of de documenten in orde zijn (of dat we nog aanvullende informatie missen), en waar en wanneer we je bericht publiceren.

Publicatie:

 • Belangrijke berichten en aankondigingen plaatsen we op de website van AV Triathlon. De website wordt regelmatig bijgewerkt.
 • Achtergrondverhalen plaatsen we in Lopende Zaken.
 • De Lopende Zaken wordt iedere 1e zondag van de maand (m.u.v. de maand augustus, dan verschijnt er geen Lopende Zaken)  per e-mail verzonden naar alle leden van AV Triathlon. Hierin staan de nieuwsberichten en achtergrondverhalen van de afgelopen maand vermeld, met een link naar de desbetreffende pagina op de website.
 • Zie de Verschijningsdata  en de deadline voor het aanleveren van artikelen voor Lopende Zaken.

Wij hopen veel input van alle commissies en leden te ontvangen! Zo kunnen we informatie leveren voor, door en over alle leden van AV Triathlon.

De redactiecommissie

René van der Haar, Ben Hermsen, Hans Gerritsen en Henriëtte Stemerdink.