Zondag 12 maart zijn zes mountainbiketrainers van onze vereniging gecertificeerd instructeur geworden. Aan het eind van een lange examendag zijn de instructeurs in het zonnetje gezet.

Intensief traject

Onze AVT trainers hebben een intensief traject doorlopen. Vijf volle dagen hebben zij zich onder leiding van MTB docent Benjamin de Vaal verdiept in alle aspecten van een veilige, sfeervolle en didactisch goed opgebouwde MTB training. De opleiding bestond vooral uit veelvuldig oefenen en elkaar feedback geven en vergde uiteraard ook een goede voorbereiding vooraf.

Naar de praktijk

Afgelopen maanden hebben veel deelnemers aan onze mountainbike trainingen zich al blootgesteld aan oefentrainingen. Volgend seizoen wordt de groep MTB trainers flink uitgebreid. Al onze mountainbikende leden kunnen dan profiteren van de inspanningen die de afgelopen maanden zijn gedaan.

De opleiding van deze groep MTB instructeurs past in het beleid van onze vereniging en het streven van de triatloncommissie naar kwaliteit van ons trainerskorps en de uitbreiding ervan.

Felicitaties

John Waardenburg heeft namens bestuur en vereniging de felicitaties overhandigd aan de trainersgroep. De geslaagden zijn: Gerrit van Gessel, Frank Rutten, Jesse Westenberg, Bas Wijdeven, Desiree van Hooidonk en Marc Veekamp.

Marc Veekamp