In 2017 en 2018 hebben we als AV Triathlon meegedaan met de halve van Egmond. En ook dit keer is het plan geboren om met een volle bus te gaan voor de halve van Egmond. We maken er weer een reuze leuke en sportieve dag van!

Op die zondag (12 januari 2020) gaan we met een touringcar vanaf AVT naar Egmond. Egmond is die dag voor alle verkeer afgesloten, behalve voor ons dus we worden vlakbij de kleedruimtes/startlocatie afgezet en opgehaald.

Vanaf zondag 3 november gaan we elke zondagmorgen om 9.00 uur gezamenlijk trainen met duurlopen volgens een verantwoord schema vanuit het clubhuis zodat je in januari klaar bent om die stoere halve van Egmond aan te gaan. Uiteraard zijn de trainingen geheel vrijblijvend.

En wie kunnen er mee? Alle leden van AVT maar je moet wel minimaal een wedstrijd en/of duurloop van 10 km kunnen volbrengen. De gezamenlijke duurlopen starten met een duurloop van 10 km op zondag 3 november. Optimistisch als we zijn: we gaan er vanuit dat we weer met een bus vol enthousiaste en afgetrainde lopers Egmond gaan veroveren.

Voor de busreis vragen we een kleine vergoeding, da’s een beetje afhankelijk van hoeveel lopers er mee gaan maar reken op € 5 – € 10. Je moet je zelf inschrijven voor de Halve van Egmond, wij regelen het vervoer en de trainingen.
De inschrijving voor de halve van Egmond is inmiddels geopend: http://www.nnegmondhalvemarathon.nl/

Wil je mee met de bus? Meld je dan aan (bij voorkeur voor 3 november) door een email te sturen naar:  egmond@avtriathlon.nl

Met sportieve groet,

De organisatie:

René van der Haar
Bastiaan Grimm