We zijn blij met onze vrijwilligers! Onze ruim 1000 leden kunnen veilig samen sporten, doordat er veel vrijwilligers zijn die zich inzetten voor onze club. Op 7 december is de Nationale Vrijwilligersdag en dat is een goede aanleiding om ze in het zonnetje te zetten. Doe mee en schrijf een bloemenkaartje voor een vrijwilliger!
Op de zaterdagen in december kun je na de training bij de ‘koffie-to-go-tafel’ een leuke ansichtkaart krijgen. Die kun je ter plekke beschrijven voor de vrijwilliger die jij een warm hart toedraagt. Zet je reactie, groet, tip of bedankje op de kaart en geef ‘m persoonlijk af. Je kunt de kaart natuurlijk ook op een later moment schrijven en/of geven.

Tip: wil je een hele commissie of groep vrijwilligers bedanken? Schrijf het op de kaart, geef ‘m aan de bardienstvrijwilliger en we zorgen ervoor dat de kaart bij de juiste mensen terecht komt.

Volgens goede gewoonte ontvangen de vaste vrijwilligers een jaarlijkse attentie in december. Die kunnen ze op 11 of 18 december vanaf 9.30 uur ophalen in het clubhuis. De commissie vrijwilligerszaken zit dan klaar met een toepasselijk cadeautje, als dank voor ieders inzet.

Om de club goed te laten draaien, is het belangrijk dat alle leden een bijdrage leveren, groot of klein. Voor de schermen, als trainer, of achter de schermen, als commissielid, coördinator of ‘doener’. Voor iedereen is er wel een taak of activiteit. Wil je weten wat er mogelijk is? Mail naar vrijwilligerszaken@avtriathlon.nl of kijk bij de vacatures op de website.

Wat voor vrijwilliger ben jij? Doe de test: Ontdek je Vrijwilligerskracht!