Zaterdag 15 september 2018 start de Grote Club Actie. Dit jaar doen wij ook weer mee en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Vorig jaar bedroeg de opbrengst voor de clubkas ruim € 3.300,-. Het zou leuk zijn als we dit bedrag, of misschien wel meer, ook dit jaar kunnen ophalen. Bij de oplevering van de nieuwe trainingsbaan hebben we veel nieuwe trainingsmaterialen nodig én speciale materialen voor de Racerunners. Een lot kost € 3,-. Per lot gaat maar liefst 2,40 naar onze clubkas! De lotenkopers maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag € 100.000,-

Alle pupillen en D-junioren die het leuk vinden gaan de loten verkopen. Meteen na de training van 15 september kun je al loten van hen kopen! Het verkopen gaat met een eenmalige machtiging. We hebben wel een volledig IBAN-nummer nodig.

Superlot voor bedrijven

Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een verkoopwaarde van € 150,-, waarvan 80% naar de club gaat. Ken je iemand die een Superlot wil? Benader dan één van de commissieleden, of stuur een mail naar prcommunicatie@avtriathlon.nl, of bel met Ben Hermsen, 0620495503.

Als tegenprestatie krijgt het bedrijf vermelding op onze website, nieuwsbrief, op Facebook en binnenkort ook op het nieuwe scherm in het clubhuis.  Zoveel exposure voor slechts € 150- euro, dat willen alle bedrijven toch?

En koopt één bedrijf bij ons 4 Superloten, dan wordt het logo gedurende 2 jaar op één van de Racerunners aangebracht.

Caitlin van Gessel, Ben Hermsen, Petra Donders en Kim Teunissen