We kunnen weer tevreden terugkijken… Sinds heel wat jaar staat de eerste woensdag van juli in het teken van de Fun Triathlon. Een wedstrijd waarop iedereen, van jong tot oud, kan kennismaken met de triathlonsport!

De foto’s vind je in dit foto-album van Sander Teeuwisse.

En hier vind je de Fun Triathlon 2022 – uitslagen

Bij de jeugd tot 12 jaar waren er 31 deelnemers, bij de Framerunners 2 deelnemers en bij de deelnemers vanaf 13 jaar waren er 26 teams, elk bestaande uit 3 deelnemers. Iedereen had er plezier in en het waterijsje na afloop smaakte uitstekend. Hartelijk dank aan de organisatie: Peter, Sander en Martha!

De FUN triatlon is een trainingswedstrijd in en rondom Bosbad Birkhoven en staat open voor iedereen met een zwemdiploma, een fiets en sportschoenen. Een trainingswedstrijd wil zeggen dat je o.a. geen startnummer hoeft te dragen, dat er geen speaker is die je over de finish praat en dat er geen prijzen zijn te verdienen, maar we richten wel een wisselzone in en we noteren ook je eindtijd.
Je zwemt in het (niet-verwarmde) 50 m buitenbad van het Bosbad. Je fietst over verharde wegen door het bosgebied die verkeersarm zijn en je loopt over de bospaden rondom het Bosbad. Finishen doe je op het grasveld voor het clubgebouw van AV Triathlon.

Heb je het nog niet eerder meegemaakt? Doe dan volgend jaar echt een keertje mee. Het is FUN!