Op zaterdag 19 en zondag 20 september 2020 jongstleden is het pupillenweekend gehouden.

In de middag hebben de C/D pupillen enthousiast meegedaan aan verschillende spelletjes binnen en buiten het versierde AVT-clubhuis. Groot succes waren het springkussen, het laserontwijken voor spionnen en de bingo met leuke prijsjes.

Rond etenstijd kwamen de A/B pupillen met hun slaapspullen. Ruim 50 kinderen hebben samen gezellig pannenkoeken gegeten. Na vertrek van de C/D pupillen zijn de A/B pupillen naar het bos gegaan voor Levend Stratego en aansluitend het spel Dierengeluiden (verzorgd door junioren). Het was ondertussen al donker geworden en dus extra spannend.​

 

Marshmallows roosteren boven een vuurtje en daarna film kijken vanuit de slaapzak maakten het programma rond. Na een korte nacht was er een gezamenlijk ontbijt gevolgd door vrij spelen ter afsluiting.

Gelet op eigen waarneming en de enthousiaste reacties van pupillen en ouders is het pupillenweekend 2020 een succes geweest. Dit succes is voor een belangrijk deel te danken aan de extra hulp van de ouders die we hebben kunnen inzetten voor alle activiteiten, nogmaals dank hiervoor.

Het is natuurlijk overduidelijk dat we in 2021 weer een pupillenweekend gaan organiseren.

 

Met sportieve groet,
AVT jeugdcommissie // activiteiten