We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk gaat het de goede kant op met het coronavirus. Nu de maatregelen worden versoepeld, kunnen we weer samen trainen bij AV Triathlon.

Maar dat lukt alleen als er genoeg hardlooptrainers zijn. In de afgelopen maanden hebben verschillende trainers (ieder met een verschillende reden) ervoor gekozen om te stoppen. Naast alle begrip die we hiervoor hebben, geeft dat ook zorg. Zijn er wel genoeg trainers om alle groepen elke keer weer een leuke, uitdagende training te geven? Daarom stellen we nu als trainerscommissie een dringende vraag aan al onze leden: wil je trainer worden?

We snappen dat je niet zomaar ‘ja’ zult zeggen. Daarom is er op zaterdag 5 en 26 juni (in de kantine) een speeddate voor belangstellenden. In een compact programma van max. 1 uur ontdek je of het iets voor jou is om (assistent-)trainer te worden. Er is uitleg, je kunt vragen stellen, zelf oefenen met een opdracht en op die manier proeven van het trainerschap.

Als het je wat lijkt, maken we in overleg met jou een programma met workshops en clinics om de komende tijd de basisvaardigheden als trainer te leren.

Na de speeddate ga je in ieder geval naar huis met een proeverij!

Je mag mij ook bellen of mailen: Joopkleinhaarhuis@hotmail.com / 06-21590593

Vriendelijke groet,

Joop Klein Haarhuis “speeddate contact”

Christl Foekema “speeddate contact”

Peter Philipsen “speeddate contact”