Samen trainen voor de Halve Marathon van Amersfoort in mei. Dat kunnen leden van AV Triathlon vanaf 18 februari 2024. Dan kun je meedoen aan een speciaal trainingsprogramma, samen met lopers van Altis en van AV Pijnenburg, dat je voorbereidt op het uitlopen van de halve Marathon van Amersfoort d.d. 26 mei 2024.

Het programma bestaat uit 14 weken waarin je elke zondagochtend in groepsverband een steeds langere afstand af gaat leggen. Daarnaast loop je zelf 1 of 2 keer per week, waarvan in ieder geval één keer een intervaltraining. Dit kan desgewenst ook bij Altis. Elke zondag is er een route en lopen we met elkaar in verschillende tempogroepen in de omgeving van Amersfoort. We starten om 9.00 uur bij Atletiekvereniging Altis aan de Schothorsterlaan 78 in Amersfoort.

Voor wie:
Het instapniveau is dat je 10 kilometer binnen 65 minuten kunt uitlopen. Leden van de atletiekverenigingen Altis, Pijnenburg en Triathlon kunnen gratis aan deze trainingscyclus deelnemen.
Niet-leden betalen € 75,- Daarvoor krijg je onder meer:
• Een trainingsschema onder begeleiding van gekwalificeerde trainers.
• Gedurende de cyclus (februari t/m mei) door de weeks gratis deelname aan overige Altis trainingen.
• Na iedere training koffie/thee en de gelegenheid ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.
• Gebruik kunnen maken van Altis masseurs (leden tarief).
• Als onderdeel van de samenwerking met Marathon Amersfoort kun je voor een gereduceerd tarief een Marathon Amersfoort shirt aanschaffen (€ 10 euro ipv € 22,50)

Mocht je besluiten lid te worden van Altis, dan hoef je de €75 niet te betalen.
Meer weten? Mail naar Halvemarathontraining@Altis.nl.
Aanmelden kan via Halvemarathontraining@Altis.nl