Ook dit jaar was de Vlasakkerloop weer een groot succes. Op deze schitterende herfstdag mochten we veel wandelaars en hardlopers ontvangen.

Bijna 200 wandelaars hebben deelgenomen aan één van de vier wandelafstanden. Mede dankzij de sponsor het Fletcher Hotel en de SGWB is het onderdeel wandelen een populair en goed georganiseerd onderdeel. Van de wandelaars hebben wij dan ook veel enthousiaste reacties ontvangen op de parcoursen.

Tussen 10.00 en 14.30 uur startten de verschillende hardlooponderdelen. Eerst de Univé 10 kilometer en vervolgens de Runnersworld 5 kilometer als cross door Birkhoven. Voor de kinderen was er de Kidsrun met afstanden van 1 en 2 kilometer. Geweldig om te zien hoe enthousiast en fanatiek ook deze jonge deelnemers zijn. Tot slot de Keskin 10 Engelse mijl. Het parcours van deze laatste afstand was dit jaar voor een groter deel onverhard. Ook op deze hardlooponderdelen hebben we positieve reacties gekregen.

De Vlasakkerloop is een schitterende herfstloop. Iedereen kon dus genieten van het schitterende, kleurrijke bos Birkhoven, de Stompert en het unieke terrein de Vlasakkers. Het evenement is mede zo succesvol door de inzet vele vrijwilligers. Hierbij willen al deze vrijwilligers nogmaals hartelijk danken. Met elkaar hebben wij een fantastisch evenement neergezet.

Op de website www.vlasakkerloop.nl en Facebook staan de foto’s. Daar kan je dus nog even terugkijken en nagenieten.

Namens de Vlasakkerloop
Dirk van den Dool