Het loopt goed met de inschrijvingen voor de 10e Utrechtse Heuvelrugestafette. Er hebben zich tot nu toe 31 teams ingeschreven. Dat is al 6 meer dan bij de vorige editie in 2016. Bij de 6e editie in 2013 haalden we nog het maximum aantal van 40 inschrijvingen. Of dat ook dit jaar gaat lukken is nog de vraag. Van AV Triathlon hebben zich al 12 teams aangemeld. Dit gaat weer een mooie strijd opleveren tussen de teams van onze vereniging. Een aantal jaren is het team van Hein Dekker met de mooie naam ‘WE KOMEN ER AAN-2’ de onbetwiste winnaar. Of ze dat ook dit jaar gaat lukken gaan we zien.

Route
De route voor deze jubileumeditie is aanzienlijk veranderd. Deze gaat nu tot in Rhenen, langs de Nederrijn en tot over de Grebbeberg. Een mooie nieuwe aanvulling op deze toch al unieke estafetteloop in Nederland. Klik op het plaatje voor een vergroting.

 

Inschrijven
Inschrijven kan nog tot in de laatste week voor het evenement. Doe je nog niet mee in een team, formeer dan zelf een team, schrijf je in, doe mee en je beleeft een leuke, sportieve en bovenal gezellige dag in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Hier vind je meer informatie over het evenement en een link naar het inschrijfformulier.

Ries de Beer