Van 18 tot en met 24 december draaien 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Jansen 24 uur per dag verzoekplaten voor geld vanuit het Glazen Huis in Amersfoort. Dit zodat het Wereld Natuur Fonds de regenwouden van Zuid-Amerika kan beschermen en herstellen. Gebieden die als een groen schil voor de aarde dienen en klimaatverandering tegengaan. Lees meer >

Er wordt de hele week radio gemaakt en zijn er diverse (muzikale) activiteiten. Ook is er een kerstmarkt, waar ruimte is voor actievoerders die hier hun acties kunnen uitvoeren of presenteren. Iedereen kan in actie komen om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Dit kan op verschillende manieren. Donaties klein of groot… álles wordt gewaardeerd.

Bedenk een leuke actie!

Als ‘groene en bewuste’ sportvereniging staan we achter het doel van de actie. Als je mee wilt doen, bedenk dan met jouw groep een actie die geld opbrengt voor Serious Request. Je kunt je actie melden bij Kom In Actie voor 3FM Serious Request en steun het WWF. | NPO 3FM

Een paar ideeën:

  • Voor jeugdatleten/Framerunners: organiseer een sponsorloop, rondjes om de bosvijver (ons eigen Amersfoortse regenwoud ?), op de atletiekaccommodatie of in de binnenstad.
  • Voor sportief wandelaars/nordic walkers: laat je sponsoren voor 1 euro per kilometer per persoon. Voor de fietsers 1 euro per 10 km of voor de zwemmers 1 euro per 250 meter.
  • Voor de hardlopers: gesponsord ploggen: tien euro per gevulde afvalzak (rommel uit bos en duinen).

Als je je idee, oproep of resultaat meldt bij prcommunicatie@avtriathlon.nl, dan kunnen we het delen via onze website/social media. Veel succes!