Wij zijn op zoek naar nieuwe juryleden. Heb jij interesse om een jurycursus te volgen?

Waarom een jurycursus?
Met de Wedstrijd Organisatie Commissie (WOC) organiseren we jaarlijks een aantal baanwedstrijden. Om zo’n wedstrijd goed te laten verlopen hebben we elke keer veel vrijwilligers
nodig, waaronder enkele tientallen juryleden. Er stoppen af en toe juryleden, dus hebben we ook steeds nieuwe juryleden nodig. Zonder juryleden geen wedstrijden!

Wat doet een jurylid?
Als jurylid ben je een belangrijk onderdeel van de organisatie van een atletiekwedstrijd. Je weet welke materialen er nodig zijn bij de verschillende onderdelen en je kunt beoordelen of een poging geldig is, of ongeldig. Je weet ook hoe een afstand of hoogte moet worden opgemeten. Bij de pupillen jureer je in principe bij de onderdelen van je eigen kind, waardoor je niets hoeft te missen.

Wanneer/Waar is de cursus?
De cursus vindt plaats op 3 avonden van 19:00 tot 22:00 op de atletiekbaan in Amersfoort
Schothorst:
Woensdag 22 maart
Woensdag 29 maart
Woensdag 5 april

Kort na de cursus zijn er twee wedstrijden, op 1 april (trainingspakkenwedstrijd bij Altis) en 15 april (pupillen competitie, thuiswedstrijd AV Triathlon). We rekenen er op dat je één van deze twee wedstrijden meedraait als jurylid.

Wat ga je doen tijdens de cursus?
De cursus is grotendeels buiten op de atletiekbaan, aangevuld met cursusmateriaal van de Atletiekunie. Het cursusmateriaal bestaat uit een e-learning vol met informatie, voorbeelden, video’s, afbeeldingen en kennisquizzen.

Voor wie is de cursus bedoeld?
De cursus is bedoeld voor ouders van jeugdleden, atleten en geïnteresseerden. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen!

Aanmelden of meer informatie?
Wil je meedoen of heb je nog vragen over deze cursus? Neem contact op met Michelle Robinson via
pupillenwedstrijden@avtriathlon.nl

WOC baan AV Triathlon