Voorafgaand aan de training van 2 februari 2019 werd door onze voorzitter Thomas Plochg het resultaat van de Grote Club Actie bekend gemaakt. De netto opbrengst bedraagt maar liefst € 1.938,-! Dit bedrag hebben we hard nodig om straks trainingsmaterialen voor de nieuwe baan aan te schaffen. Ook het opgehaalde bedrag van 2017 hebben we nog niet volledig besteed, omdat we dit voor aanschaf van trainingsmaterialen voor de nieuwe baan gereserveerd hebben.

In totaal hebben 5 pupillen- en juniorenteams en het racerunnerteam loten verkocht.

Het team dat de meeste loten heeft verkocht, is het team dat nu bij Ilse traint. Dit winnende team krijgt binnenkort te horen wat zij als prijs krijgen.

Degene die de meeste loten heeft verkocht is Jens Werner (46 loten), op de voet gevolgd door Thiebe van Doorn (41 loten) en Miene Vos (RaceRunner met 40 loten).

Alle kinderen die loten hebben verkocht krijgen deze maand van hun trainer een blauwe Triathlon-Bidon.

Lot gekocht?

Voor iedereen die één of meer loten heeft gekocht, kan via de lotchecker van de Grote Club Actie nakijken of je iets gewonnen hebt. Klik hier om naar de lotchecker van 2018 te gaan! Het lotnummer kun je vinden op je bankafschrift van eind november 2018.

Heel veel dank aan onze jeugd voor de verkoop van de loten en iedereen die loten heeft gekocht!