Zet ‘m in je agenda: zaterdag 4 september! Dan organiseren we de Hexathlon: een estafette langs zes
atletiekverenigingen in de omgeving. Iedereen die lid is van AV Triathlon kan meedoen aan deze gezellige sportdag. Het plezier staat voorop en de prestatie die je levert is mooi meegenomen.
Hardlopen, wandelen, fietsen: doe mee, het is voor alle leeftijden en alle niveaus. Na afloop is er een barbecue bij het clubhuis.

Hieronder de praktische informatie over deze dag.

Hardlopen
De estafette leg je af als team van 2 tot 10 mensen en de samenstelling van het team is naar eigen keuze. Eén persoon loopt hard, de anderen fietsen mee. Wisselen van loper kan op elk zelfgekozen moment (dat hoeft dus niet persé bij één van de clubhuizen te zijn). Zo kan iedereen meedoen met de afstand die het beste uitkomt. Eén van de teamleden is die dag de teamcaptain.

Wandelen
Voor leden die aan sportief wandelen of nordic walking doen, is het parcours vergelijkbaar met dat van de hardlopers. Het wordt nog iets aangepast, met meer smalle wandelpaden waar de fietsen niet kunnen komen. Je wandelt op eigen tempo en er is busvervoer naar en tussen de atletiekaccommodaties. De afstand tussen de atletiekaccommodaties is gemiddeld 10 km, met uitschieters naar boven en beneden. De totale afstand die je aflegt, is naar keuze.

Fietsen
Zin in een fietstocht? Ook dan kun je meedoen, je volgt het parcours van de hardlopers langs de zes verenigingen. Bij elke accommodatie kun je afstappen, er is iets te eten en drinken. Daarna weer dóór voor de volgende etappe!

Jeugd
Voor de jeugd is er op de atletiekaccommodaties Birkhoven en Schothorst van alles te beleven, zoals een obstacle run. Voor atletiekvereniging Altis is het een bijzondere dag, zij vieren dan hun 60-jarig bestaan. Tijdens de doorkomst op de atletiekbaan Schothors kunnen we hen gelijk feliciteren!

De Hexathlon in het kort:
Wanneer: Zaterdag 4 september 2021, start tussen 10:30 en 12:00 uur. Starttijd afhankelijk van schatting eindtijd, die de teams aan kunnen geven.
Waar: Vanaf en langs de accommodaties van AV Pijnenburg (Soest), BAV (Baarn), Quo Vadis (Bunschoten), AV Nijkerk, AV Altis (Amersfoort) en AV Triathlon (Amersfoort).
Voor wie: Hardlopers, fietsers, Sportieve wandelaars, Nordic Walkers en Jeugd.
Parcours: nader uit werken, totale afstand +/_ 60 KM.
Aanmelden: bij Martine Giesbers
Verwachte eindtijd: 17:00 uur.
Daarna is er een barbecue bij het clubhuis, hiervoor kun je je aanmelden.

Iedereen die zich heeft aangemeld, krijgt in augustus meer informatie over de starttijd, de route, de barbecue en andere bijzonderheden. Heb je al vragen, neem dan contact op met Theo Hendriksen,