AV Triathlon organiseert op zaterdag 7 september een grote sportdag met aansluitend een feestelijke barbecue bij het clubhuis.

Zaterdag 7 september belooft een bijzondere dag te worden voor AV Triathlon. In het kader van het 40-jarig bestaan organiseert de vereniging een bijzondere sportdag met uiteenlopende activiteiten, met aansluitend een feestelijke barbecue. Niet alleen leden zijn uitgenodigd maar ook vrienden, vriendinnen en andere introducees.

Wat kan je allemaal doen?

Wat is er allemaal te doen? Er zijn twee fietsroutes. Er is een mountainbike route. Er wordt een bijzondere hardloop/trailrun route uitgestippeld. Je kunt kanoën op het Valleikanaal. Voor de jeugd wordt er een stormbaan geplaatst voor het clubhuis. Ook zijn er diverse spellen.

De afsluitende barbecue staat gepland van 16.30 tot 19 uur. Deelname hieraan kost 4 euro. Drankjes moeten apart betaald worden.

Via onderstaande qr-code kun je je aanmelden. Ook is dat mogelijk via deze link: barbecue. Het inschrijfformulier van de AV Triathlon Sportdag voor 7 september.