Menu

Clubweekenden mountainbiken

Onze jaarlijkse MTB hoogtepunten zijn onze mountainbikeweekenden. Overdag maken we uitdagende tochten vol avontuur. We gaan op zoek naar de mooie tracks, diepe beken en spannende drops. En ’s avonds, na een gezamenlijke maaltijd is er tijd  sterke verhalen onder het genot van een lekker drankje!

Aan het begin van het seizoen is het MTB Startweekend en aan het eind van het seizoen het MTB voorjaarweekend! Iedereen die regelmatig aan onze clubtrainingen meedoet en/of enige ervaring heeft kan mee. Ter plekke maken we afhankelijk van ieders niveau, conditie en wensen één of meerdere groepen, zodat iedereen aan zijn trekken komt.

We reserveren uiteenlopende groepsaccommodaties; van vrijdag tot en met zondag. Veel deelnemers vertrekken al vrijdagochtend naar de locatie en gaan vrijdagmiddag al op de fiets. Zaterdag hebben we de hele dag voor mooie tochten. Zondag wordt er ook gefietst, vertrek terug naar Nederland hangt af van de tochtenplanning die dag en is meestal tussen 13 en 16 uur.

MTB weekend 5-7 november 2021, Grand Sart, Ardennen

MTB voorjaarsweekend 2020 naar het najaar 2021: al twee keer uitgesteld door corona… Drie keer is scheepsrecht! Interesse? Lees  de uitgebreide info over het weekend en meld je aan!