Menu

MTB weekend Ardennen Grand Sart 3-5 april 2020

Ter afsluiting van ons MTB seizoen 2019-2020 kun je mee met ons achtste MTB Voorjaarweekend. Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 april 2020 gaan we weer naar de Ardennen. We verblijven in Grand Sart, tussen Vielsalm en Lierneux. We zitten in het hart van de Ardennen, met vele MTB mogelijkheden. Noteer de datum en reserveer je plek tijdig zodat je het weekend niet hoeft te missen.

Tochtenplanning

Ter plekke maken we plannen voor mooie tochten en groepsindelingen, uiteraard afhankelijk van groepsgrootte, nivo’s en wensen. Vanuit de acco kunnen we diverse MTB routes volgen en combineren en natuurlijk zoeken we ook weer onze eigen mooiste routes!

Accommodatie

Voor dit weekend hebben we “Le Verger d’Angelique” gereserveerd. We verblijven in een oude, mooi gerestaureerde hoeve . De schuur en de stallen zijn verbouwd tot twee herbergen, die wij beide huren. We hebben de beschikking over vier badkamers, waarvan twee met bad, en over een sauna. Het zwembad is in april helaas nog niet met water gevuld…Verder is er een tafeltennistafel en een overdekt terras. Er zijn zes kamers met een tweepersoonsbed, 4 kamers met twee eenpersoonsbedden en twee kamers met ieder vier bedden (twee stapelbedden). In totaal 28 slaapplekken. Onze maximale groepsgrootte hangt af van de aanmeldingen en de verdeling over de bedden (stellen krijgen een tweepersoonsbed).

Alle bedden zijn voorzien van beddengoed.

Iedere herberg heeft een woonkamer met houtkachel en tv, een eetkamer en een volledig uitgeruste keuken (vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat en zelfs wasmachine). Er is een gemeenschappelijke eetzaal. Er is ook een schuur voor de mountainbikes.

Meer informatie over de accommodatie.

Voor wie

Iedereen die regelmatig deelneemt aan de clubtrainingen en/of enige mountainbike ervaring heeft. De heuvels zijn soms steil en de afdalingen pittig en soms glad. Hou je van deze uitdaging en heb je een redelijke techniek en conditie, dan zijn de Ardennen voor jou.

Kosten

Bij een minimum aantal deelnemers van 15 bedragen de kosten per persoon ongeveer €100,- voor twee overnachtingen. Zijn er meer aanmeldingen dan gaan de kosten pp omlaag. De uiteindelijke kosten voor de overnachting worden na afloop verrekend. Deze hangen ook af van de servicekosten (verwarming, water et cetera) die we na afloop moeten betalen.

Ontbijt, lunch en avondeten verzorgen we zelf, kosten daarvan komen er bovenop en verrekenen we met elkaar. Voor heen- en terugreis maken we tzt afspraken. Reiskosten worden per auto verrekend.

Aanmelden en aanbetalen

Zo spoedig mogelijk in verband met de reservering per mail of in onze trainingsgroep app. Er is plek voor max 22 deelnemers. Wie zich aanmeldt moet een aanbetaling doen van €150,-. Dit hoge bedrag komt doordat we niet alleen de huur maar ook de borg van €900,- tevoren moeten betalen.

nb alle plekken zijn vergeven, je kunt je aanmelden voor de wachtlijst (dd 25 mei 2019)

Annuleren

Als je annuleert voor 1 maart 2020 streven we ernaar je het liefst alles en in elk geval een deel van je aanbetaling terug te betalen.

Na 1 maart 2020 krijg je geen geld terug, tenzij iemand anders jouw plek in neemt. Je kunt kosten misschien declareren bij je reis/annuleringsverzekering afhankelijk van de reden.

De hoogte van hetgeen je terug ontvangt hangt af van het al dan niet doorgaan van het weekend en het aantal deelnemers.

  • Als er uiteindelijk minimaal 15 deelnemers mee gaan ontvang je alles terug.
  • Als er minder dan 15 deelnemers mee gaan ontvang je hooguit een deel van je aanbetaling terug.
  • Als het weekend wordt gecanceld (minder dan 15 deelnemers op 1 maart 2020) verrekenen we alle kosten die we verplicht zijn te betalen (aanbetaling €250,-) over iedereen die zich heeft aangemeld.
  • je aanbetaling of een deel ervan ontvang je pas terug als de definitieve kosten van het weekend bekend zijn.

Alleen leden van AV Triathlon kunnen zich aanmelden.