Baantrainer A/B-junioren (jeugd 16 t/m 19 jaar)

Baantrainer A/B-junioren (jeugd 16 t/m 19 jaar)

door
453 453 mensen hebben dit evenement bekeken.

Wil je als trainer aan de slag bij de junioren? Super!

Meld je dan aan als (assistent)trainer. Wij kunnen je hulp goed gebruiken.

Wat ga je doen?
Het geven van (of assisteren bij) atletiektrainingen aan jeugdatleten van 16 tot 19 jaar, het aanleren en verbeteren van atletiekvaardigheden, het werken aan de algehele conditie en het waarborgen van de veiligheid.
• Je werkt zelfstandig aan de voorbereiding en uitvoering van de trainingen;
• Je stelt, samen met de overige trainers, de jaarplanning en een wedstrijdkalender op;
• Je begeleidt atleten tijdens wedstrijden (niet verplicht);
• Je houdt je regelmatig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en inzichten op het gebied van de atletiektraining.

De atleten in deze leeftijdscategorie bieden wij allroundtrainingen aan, waarbij alle atletiekonderdelen roulerend aan bod komen. Wij zijn op zoek naar trainers die het leuk vinden deze junior-atleten uit te dagen, enthousiast te maken en te motiveren om de techniek van de atletieknummers onder de knie te krijgen en om hun algehele conditie te verbeteren.

Trainingstijden
De trainingen vinden plaats op maandag en donderdag. De exacte tijden voor het volgende seizoen worden nog vastgesteld. In het zomerseizoen vinden beide trainingen plaats op de atletiekbaan in Schothorst (Hoogland), in het winterseizoen vindt de donderdagtraining plaats in de zaal.

Profiel
Wij zijn op zoek naar trainers die in het bezit zijn van de kennis, vaardigheden en kwalificaties om deze groep jeugdatleten te trainen, of die bereid zijn zich op dit vlak te laten opleiden of bijscholen. Je bent zelf sportief en hebt affiniteit met de baanatletiek. Je vindt het leuk met jonge mensen om te gaan en met hen in groepsverband actief bezig te zijn. Je voelt je op je gemak voor een groep en bent in staat om instructies en oefeningen op een prettige en duidelijke manier over te brengen. Je kunt de juiste atmosfeer neerzetten waarin plezier in de atletiek en prestaties hand in hand gaan.

Vergoeding
Als trainer krijg je een kledingpakket en een vergoeding, waarvan de hoogte afhankelijk is van je opleiding.

Sollicitatie en informatie
Heb je belangstelling of wil je meer informatie over eventuele opleidingsmogelijkheden? Meld je aan via de blauwe knop aan de rechterkant en laat weten wat je wensen zijn. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Datum en tijd

-
 

Lokatie

 

Evenement categorie

Share With Friends