Spaar je mee voor nieuwe sportmaterialen voor de framerunners?
Doneer dan via de qr-code aan de collecte van Stichting het Gehandicapte kind en de helft van de opbrengst gaat naar onze framerunners!

Bij AV Triathlon sporten we graag samen, dat is leuk en dat is belangrijk. Stichting het Gehandicapte Kind zet zich ervoor in dat ook kinderen met een beperking samen kunnen sporten. Bij een sportvereniging, zoals bij AV Triathlon. Doneer voor Team Frame Running van AV Triathlon én voor Stichting het Gehandciapte kind

Wanneer je doneert via onderstaande link/qr-code, gaat de helft van jouw bedrag naar onze framerunners, de andere helft gaat naar Stichting Het Gehandicapte Kind.

Hoe werkt het?
Scan de QR-code en bepaal het bedrag dat je zelf wil doneren. Het bedrag staat standaard ingesteld op 5 euro, dit kun je zelf naar boven of naar beneden bijstellen.
je kunt ook deze link aanklikken.

De opbrengst gaat naar trainingsmateriaal voor de framerunners
De helft van de opbrengst gaat naar onze framerunners. Zij sparen voor speciale sportmaterialen om nog beter samen te kunnen sporten. Nu sparen zij voor oefensperen en andere materialen om de werponderdelen goed te kunnen trainen.

De andere helft van de opbrengst gaat naar de projecten van Stichting Het Gehandicapte Kind

Van de opbrengst van de vorige collecte hebben de framerunners materialen voor een tikspel en voor technische oefeningen kunnen kopen.

Beppy Verheuvel, lid van AV Triathlon