Nieuw materiaal voor de RaceRunninggroep

De racerunners zijn inmiddels op de maandagavond aan het trainen op de nieuwe baan, dus misschien heeft u ze al fanatiek bezig gezien. Tijdens de Vlasakkerloop op 27 oktober zullen zij ook zeker weer van de partij zijn.
Voor de racerunners is nieuw spelmateriaal nodig. Vorig jaar is dankzij de steun van Het Gehandicapte Kind (voorheen NSGK) extra materiaal aangeschaft van de opbrengst van de collectebus van 2 AVT-leden. Collectanten mogen nl. 50% van de opbrengst bestemmen voor een doel dat binnen de activiteiten van de fonds valt.
Afgelopen maandag werden de racerunners verrast met een prachtig cadeau! Van het geld van NSGK zijn jagersmanden en ballen gekocht. Een spel waarmee de racerunners flink kunnen rennen, gooien, vangen en samenwerken.
Er zijn nog een aantal wensen, nl. pittenzakken, mikschijven en pionhoezen met cijfers. Het zou toch geweldig zijn als zij deze materialen binnenkort kunnen aanschaffen?
Van 11 t/m 16 november is de collecteweek van Het Gehandicapte Kind. Wij zoeken nog collectanten die zich een paar uur willen inzetten voor dit doel. Ook zij kunnen ervoor kiezen om 50% van de opbrengst van hun collectebus rechtstreeks aan de Racerunners van AV Triathlon te doneren. U kunt zich als collectant opgeven bij Beppy Verheuvel, tel 06-51571590.

Beppy Verheuvel