Hallo Zwemmers / Triatleten / Atleten,

Maandag 23 december organiseren de zwemtrainers van AV Triathlon het ludieke zwemevent: Lange afstand zwemmen / 100 x 100m.

Je bepaalt zelf de afstand die je zwemt, 100 x 100m is het maximum en het minimum? Dat is er eigenlijk niet. Je gaat de uitdaging aan met jezelf, stel een realistisch doel (2.500m / 4.000m / 5.000m / 8.000m?) en wie weet zwem je zomaar een afstandsrecord. Jij doet toch ook mee?

De baanindeling gaat op basis van tijd zodat je met andere zwemmers van gelijk niveau zwemt. Zo heb je fysieke, maar ook mentale steun aan elkaar. Bij aanmelding geef je een bepaalde zwemtijd op inclusief rust tijd. Denk bijvoorbeeld aan 100m zwemmen in steady tempo van +- 2’00” plus een rust van 10″ dan kom je op een baan tijd van 2’10” uit.

In totaal hebben we 6 beschikbare banen, een paar hebben we voor 2 uur gehuurd en een aantal voor 3 uur. Ook de tijd dat je wil / kan zwemmen bepaal je zelf. Heb je maar één uur de tijd omdat het voor jou een gewone werkdag is, geef je dan gerust op. Maar we nodigen je dus uit om 1 1/2-, 2- of misschien wel 3 uur te zwemmen. Al dan niet met één of twee keer een break.

Handige tips: zorg voor sportdrank en wat te eten (licht verteerbaar). Dorst merk je niet, maar je verbruikt veel vocht en suikers met het zwemmen. Het is dus een noodzaak dat aan te vullen. Wat te eten kan je denken aan gelletjes, banaan, ontbijtkoek, eierkoeken etc. geen ware kost in ieder geval.

Wie: zwemmers van AV Triathlon en vrienden en bekenden. Een week na inschrijving is de inschrijving ook open voor niet leden
Wat: Lange afstand zwemmen, bepaal je eigen zwemafstand
Waar: Amerena Amersfoort
Wanneer: maandag 23 december
Aanvang: 06:00 uur. Op de normale trainingstijd dus. er zullen 2 banen beschikbaar blijven voor de beginnende zwemmers die de techniek verder willen trainen
Kosten: leden gratis (wel inschrijven aub), niet leden €10,- (incl. toegang zwembad)
Incl: food & beverage, wij hebben wat ranja en ontbijtkoek staan (neem wel het nodige ook voor jezelf mee)

Aan het einde om 09:00 uur zullen we nog gezellig een drankje pakken (koffie / thee + muffin….?) bij de horeca (niet inbegrepen)

NB: meld jezelf ook aan indien je alleen de reguliere zwemtraining wenst te volgen (techniek en duur), maximaal 2 banen beschikbaar voor de reguliere training

AANMELDEN>> kan hier