Bijna een jaar geleden werd het plan gesmeed, eindelijk was het zo ver, zaterdag 7 september was de lustrum sportdag van AV Triathlon. Wat een feest werd het! Een terugblik van voorzitter Luuk Hazenberg.

Het lustrumsportdag-team had de plannen steeds concreter zien worden, maar moest de afgelopen dagen toch nog alle zeilen bijzetten. De aanmeldingen bleven binnenstromen. In allerijl werd de bus nog omgeboekt NAAR een dubbeldekker, werden er extra kano’s geregeld en werd de inkoop van eten opgeschroefd. We waren er klaar voor.

De ochtend startte met
● Trailrunnen,
● Sportief wandelen/Nordic walken
● Fietsen
● MTB
● Frame-runnen
● Kano-varen

Dubbeldekker

Voor de organisatie ontstonden meteen de eerste uitdagingen de bus bleek namelijk geen dubbeldekker en alle 91 kanoërs moesten toch echt in een boot. Team Holger hield stand, bleef rustig en zorgde ervoor dat, ondanks uitdagingen, de ochtend
soepel verliep. Na een heerlijk sportmoment druppelden steeds meer sporters eind van de ochtend weer binnen, en onder het genot van koffie en thee werden de ochtendavonturen besproken.

Het middaguur brak aan. Rond ons clubgebouw ontstond ondertussen een vrolijk decor van gedekte tafels, terwijl onze jeugd heerlijk genoot van spelletjes op de baan en uiteraard de stormbaan. Met een heerlijk zonnetje genoten we en werd er gezellig geborreld in verschillende hoekjes.

Patatkraam

Rond vier uur werd het weer langzaam drukker, de BBQ gasten verzamelden zich. De BBQ’s werden aangezet, de patatkraam stond klaar om te gaan bakken en onze bar draaide overuren. Met zoveel mogelijk krachten werd de bar geholpen, stonden
direct vrijwilligers bij de BBQ en voor we er erg in hadden, waren we begonnen met eten. Wat was de BBQ goed verzorgd. Iedereen zat te smullen en het was ontzettend gezellig, Lekker ongecompliceerd en er was meer dan genoeg eten.

Vrijwilligers

Nu een aantal dagen later, wil ik nog wel iets zeggen: ,,Wat een feest en wat ontzettend mooi dat we met zo’n 400 mensen samen een feestelijke dag hebben gehad. Een speciaal dankjewel voor alle vrijwilligers die deze dag hebben mogelijk gemaakt! En alle aanwezigen Dank jullie voor de gezelligheid en aanwezigheid, Samen is het zoveel leuker.

Luuk Hazenberg

Na zo’n geweldige dag hoop ik dat we niet weer vijf jaar moeten wachten om zo’n dag samen
hebben!

Plannen

We lopen nu naar het eind van het lustrumjaar, maar we hebben nog een paar leuke
momenten die ook echt de moeite zijn:
21 september                Heel AVT bakt
16 november                 Jubileumfeest
28 december                 Slotzaterdag: feestelijke afsluiting jubileumjaar
Komen jullie ook?
Sportieve groet!
(Luuk Hazenberg)