Gefeliciteerd: onze vereniging mag zich een jaar lang ‘Gemeentewinnaar Club van het Jaar 2021’ noemen. We hebben in Amersfoort de meeste stemmen gehaald bij een verkiezing onder sportclubs. En dat gaan we vieren! Op zaterdag 29 mei na de training is er voor alle leden taart, plus gratis koffie en thee. Ophalen bij de Coffee-to-go kraam voor het clubhuis.

Welkom bij de Awarduitreiking
Op woensdag 9 juni van 20.00 uur tot 21.30 uur is er een online Awarduitreiking. De ambassadeurs van de ‘Club van het Jaar-verkiezing’ Erben Wennemars en Typhoon zullen dan de landelijke winnaars bekendmaken. Het zal een avond worden waar clubs ideeën met elkaar delen, er zijn optredens en het thuispubliek kan mooie prijzen winnen. Als je dit wilt bijwonen, mail dan uiterlijk 8 juni naar prcommunicatie@avtriathlon.nl Je ontvangt dan een uitnodiging met een link voor de bijeenkomst.

Achtergrond
De stemperiode liep van 31 maart tot en met 24 mei. AV Triathlon behaalde 352 stemmen, VVZA 244 en de Rugby Club Eemland 134 stemmen. Er deden 13 sportclubs uit Amersfoort mee en daarnaast 5 cultuurclubs. Bekijk hier de gemeente en provincie uitslagen.  Iedereen die de moeite heeft genomen om te stemmen op AVT: hartelijk dank!

De verkiezing is onderdeel van Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren, dansen of kunst maken. En waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en dáárom is verenigen zo belangrijk.