Beste AV Triathlonners,

Vanaf het 1e weekend van mei gaan wij in het clubhuis een aantal lokale producten verkopen in samenwerking met ‘Het Lokaal’.

Wat is Het Lokaal?  (hetlokaal.nl/)
Het bevindt zich op de Oliemolenhof 90 in Amersfoort (De Nieuwe Stad).  Zij hebben een vers- en een proeflokaal. En verkopen producten rechtstreeks van het land. Een compleet aanbod voor de dagelijkse boodschappen. Alle producten komen rechtstreeks van boeren en producenten in een straal van 50 km rond Amersfoort. Een korte keten: prijsvoordeel voor zowel de boer als voor jou, vaak goedkoper dan het biologische aanbod bij de supermarkt! Dagelijkse (vers)boodschappen doen in het Verslokaal? Dat kan ook!

Ze kopen regionaal in, maar het aanvullende assortiment kan ook van buiten de regio komen, als dit niet in de directe omgeving verkrijgbaar is. Ze letten wel altijd op herkomst, smaak en duurzaamheid. Er is nog veel meer mogelijk bij het lokaal. Ga er eens langs om het te ervaren.

Aanbod van lokale duurzame producten in ons clubhuis
Wij vinden het de moeite waard om lokale, duurzame producten aan te bieden in ons clubhuis. Bovendien helpen we hiermee de lokale boeren en producenten.

Zorg ervoor dat je vanaf 6 mei  je pinpas of blauwe kaart bij je hebt en probeer deze producten uit.
Mis deze belevenis en een smaaksensatie dus niet! Wij bieden straks heerlijke rozijnenbroodjes, muesli koeken, worteltaart, croissants, groentedrankjes, koffie, fruit en yoghurt te koop aan. Wij hebben al even voorgeproefd en zijn uiteraard ook benieuwd naar jullie mening.

Laat ons weten “wat je ervan vindt”? Wil je mee praten of meebeslissen over de verkoop in het clubhuis, meld je aan! hetlokaal@avtriathlon.nl

De beheercommissie