Wil jij misschien wel meedoen met de Frame Running cross van de Vlasakkerloop, maar twijfel je nog? Wil jij wel eens met je voeten door een berg herfstbladeren lopen of heb je gewoon zin in een leuke extra Frame Running training?

Allemaal goede redenen om op zaterdag 13 november vroeg je bed uit te komen en om 9 uur startklaar te staan voor een bostraining in bos Birkhoven in Amersfoort!

Parcoursverkenning en bostraining:
De trainers van AV Triathlon nemen je mee over het parcours van de Vlasakkerloop en geven aansluitend een bostraining waar je ook aan mee kunt doen! Bij de bostraining ga je, zoals de naam al aangeeft, trainen in het bos. Je gaat (meest) over halfverharde paden, over bruggetjes, over heuveltjes en door de herfstbladeren en traint met alles wat je onderweg tegenkomt.

Voor atleten, maatjes en trainers:
De training staat open voor alle Frame Running atleten.
Elke atleet moet een eigen sportmaatje meenemen die de atleet vergezelt bij de training, meetraint en zonodig ook kan begeleiden. Dit mag een ouder zijn, maar kan ook heel goed een vriend of vriendin zijn of bijvoorbeeld een junior-atleet van de vereniging. Tijdens de Vlasakkerloop op 28 november mag je ook samen met een maatje lopen, misschien is deze training een goede gelegenheid om alvast samen met je maatje het parcours te verkennen. Het maatje zal actief meedoen aan de training, dus: sportkleding aan! Ook trainers zijn van harte uitgenodigd om samen met hun atleten mee het bos in te gaan.
Overige begeleiders en ouders mogen niet mee met de training. Zij kunnen wachten in het clubhuis van AV Triathlon of zelf het bos in gaan.

Twee tempogroepen:
Het maakt niet uit of je snel bent of juist heel langzaam, iedereen kan meedoen. Bij de Vlasakkerloop is er geen tijdslimiet. Tijdens deze training werken we in ieder geval met twee groepen en zo nodig met drie groepen. We delen de groepen (ter plekke) in op snelheid, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan meedoen.

Waar en hoe laat:

  • De training start om 9 uur op het veld naast het clubhuis van AV Triathlon, Barchman Wuytierslaan 236 in Amersfoort. Om 10.30 uur komen we weer terug op het veld.
  • Aanmelden per mail bij framerunning@avtriathlon.nl

Iedereen mag meedoen, meld je wel even aan met de volgende gegevens:

  • Trainers: naam trainer, naam club en namen van de atleten met wie je komt.
  • Atleten: Naam en leeftijd atleet en naam en leeftijd maatje.
  • Uiteraard mag de club ook in 1 mail de trainers, atleten en maatjes aanmelden (graag zelfs).

Let op: voor de Frame Running atleten is het dragen van een helm tijdens de bostraining verplicht.

Hopelijk tot ziens in ons bos!
Gabrielle van Asbeck en Henriëtte Stemerdink
Frame Running trainers AV Triathlon