Menu

6e Vlasakkerloop zondag 27 oktober 2019

6e Vlasakkerloop zondag 27 oktober 2019

Inschrijving open: 1 augustus 2019

Sportvereniging AV Triathlon organiseert zondag 27 oktober 2019 al weer de 6e editie van de Vlasakkerloop. Een breed sportevenement voor wandelaars, hardlopers en racerunners.

Vanaf dit jaar hebben we helaas geen toestemming meer om gebruik te mogen maken van de Vlasakkers. Hiervoor in de plaats maken we voor de 10 Mijl gebruik van het natuurgebied de Stompert. De wandelaars gaan door geheel andere, niet minder mooie natuurgebieden in de directe omgeving.

Voor wandelaars staan er verschillende afstanden op het programma  – 10, 15 en 20 km – door mooie natuurgebieden in de omgeving van ons clubhuis: Korte en Lange Duinen, de Stompert, de Paltz en de voormalige vliegbasis Soesterberg. Hoofdsponsor voor deze wandeltochten fungeert weer Fletcher Hotel het Witte Huis.

Ook voor de hardlopers zijn er verschillende afstanden te weten een 1 en 2 km Kidsrun, een 5 en 10 km cross door bos Birkhoven en de Korte Duinen en met een langste afstand over 10 Mijl naar en over het natuurgebied de Stompert.

En dit jaar hebben we ook voor de Racerunners weer 2 afstanden nl 500 meter en 1 km rondom ons clubhuis.

Alle verdere informatie over dit geweldige evenement, vorig jaar met 1350 deelnemers over alle afstanden, is te vinden op vlasakkerloop.nl

De organisatiecommissie,

Anita, Piet, Peter, Bernard en Ries

 

Foto’s Vlasakkerloop 2018:

 

 

De Vlasakkerloop is een initiatief van AV Triathlon.