Menu

Vlasakkerloop 27 oktober 2019

De volgende Vlasakkerloop is op 27 oktober 2019

Inschrijving open: 1 augustus 2019

Informatie over de volgende Vlasakkerloop volgt nog.

Lees hieronder het verslag van de editie van 2018.

Alle vrijwilligers Vlasakkerloop 2018; bedankt!

We kijken met z’n allen terug op een prachtige 5e editie van de Vlasakkerloop. Op 28 oktober scheen de zon en hebben 1350 mensen met veel plezier meegedaan aan het hardlopen en wandelen over de verschillende afstanden. In het verslag vind je als herinnering een impressie van deze dag, met veel foto’s, verslagen en reacties van deelnemers. Veel plezier met bekijken van dit mooie verslag.

Eén ding staat voorop: zonder jullie inzet en die van alle andere vrijwilligers was deze dag niet mogelijk geweest. En daar zijn we als vereniging en organisatie enorm blij mee. We hebben zoveel mogelijk vrijwilligers na afloop persoonlijk bedankt en waar dat niet is gelukt: bij deze alsnog onze dank voor jouw tijd en energie! Alle vrijwilligers krijgen van ons een exclusief Vlasakkerloop T-shirt. Heb je dit nog niet ontvangen, stuur dan een berichtje via onderstaand emailadres. 

De datum voor volgend jaar is al vastgesteld: op zondag 27 oktober 2019 is de 6e editie van de Vlasakkerloop! Ben je er dan weer bij, als deelnemer óf natuurlijk als vrijwilliger? Of allebei…. Dat kan ook!

Bekijk hier het uitgebreide verslag van de Vlasakkerloop 2018

Vind je het leuk om in het voorbereidingen mee te doen (coördineren/organiseren), dan heten we je welkom in het organisatieteam. Reageren kan naar dit mailadres.

We wensen je een heel mooi loop- en wandelseizoen met AV Triathlon!

Sportieve groeten van het organisatieteam: Ries, Anita, Peter, Jan, Jeroen, Bernard en Christl     

 

 

De Vlasakkerloop is een initiatief van AV Triathlon.