Menu

Crosscompetitie 19 november 2022

Op zaterdag 19 november 2022 organiseert AV Triathlon de eerste wedstrijd in poule zuid van de crosscompetitie 2022-2023 voor de regio’s 1 t/m 5.

Inschrijven

De wedstrijd staat open voor pupillen en junioren van de verenigingen in poule zuid.
Via de wedstrijdsecretariaten ontvangen we graag van iedere deelnemende vereniging de inschrijvingen op het inschrijfformulier crosscompetitie (xlsx-bestand) naar: crosscompetitie@avtriathlon.nl.
Sluitingsdatum inschrijving: zaterdag 12 november 2022.
Incidentele wijzigingen in de inschrijvingen kunnen tot vrijdag 18 november 18:00 uur worden doorgegeven. Het gaat hierbij om vervanging van afgemelde atleten. Op de wedstrijddag zijn geen wijzigingen meer mogelijk.

Het inschrijfgeld bedraagt € 4,00 per deelnemer. De deelnamekosten graag per vereniging tegelijk met de inschrijving overmaken naar rek.nr. NL34RABO0140828117  t.n.v. ‘AV Triathlon’ te Amersfoort, o.v.v. ‘crosscompetitie’  en de eigen verenigingsnaam (let op: ander rekeningnummer dan bij de finale in maart 2022!). Zorg er s.v.p. voor dat het inschrijfgeld op de sluitingsdatum (12 november) door ons is ontvangen. Bij niet-deelname wordt geen inschrijfgeld geretourneerd.

Chronoloog

Download het chronoloog (pdf)

Parcours

Het parcours (pdf)
Het parcours is geschikt voor het lopen op spikes.
De start voor de mini-pupillen is op het parcours, na ca 300 meter. Direct na de start van de meisjes D1 kun je over het parcours naar de start van de mini’s lopen,

Van parkeren naar parcours, accommodatie

Bekijk de plattegrond met daarop de route van het parkeerterrein naar het start- en finishgebied.
Vanaf het parkeerterrein (zie onder ‘parkeren’) volg je de pijlen en loop je naar het start- en finishgebied (ca 700 meter).
De start en de finish zijn vlak bij het clubhuis van AV Triathlon. De kantine in het clubhuis is geopend.
Vanwege de beperkte ruimte op het start- en finishgebied mogen er alleen partytenten en beachflags geplaatst worden achter de start: op het bootcamppark en op het gras direct daarnaast.

Reglement

Van toepassing is het crosscompetitiereglement 2022-2023.
Het dragen van clubkleding is verplicht.

Startnummers

  • De startnummers kunnen worden afgehaald vanaf 10.45 uur in het clubhuis van AV Triathlon.
  • Startnummers dienen zichtbaar op de borst bevestigd te worden, met 4 spelden op de hoeken. Het verkleinen van het startnummer is dus niet toegestaan. Het gebruik van startnummerbanden is NIET toegestaan. Deelnemers met het startnummer aan een startnummerband kunnen niet van start gaan en worden niet in de uitslag opgenomen.

Foto’s

Namens de organisatie kunnen foto’s worden gemaakt en gepubliceerd. Heb je er bezwaar tegen dat je herkenbaar in beeld komt, laat dat dan tevoren weten aan de organisatie.

Uitslagen

De volledige uitslagen staan z.s.m. na de wedstrijd op www.avtriathlon.nl en op de website van de crosscompetitie.

Routebeschrijving en parkeren

  • Navigatie naar het parkeerterrein: Middelhoefseweg 10, Amersfoort.
  • Via A28: Afrit 5 Maarn/Amersfoort-Zuid, na de afrit richting Soest/dierentuin. Deze richting blijven volgen via Stichtse Rotonde, Daem Fockemalaan, Barchman Wuytierslaan. Spoor over, dierentuin voorbij. Bij voetgangerslichten rechtdoor. Op de kruising met verkeerslichten rechtdoor (Middelhoefseweg). Hier parkeren.
  • Via A1: Afrit 12 richting Amersfoort-West/Bunschoten. Kies Amersfoort. (N 199: Bunschoterstraat, Radiumweg). Na bouwmarkt Praxis rechtsaf (Amsterdamseweg). Spoorwegviaduct over. Bij de 1e verkeerslichten na het viaduct rechtsaf. (Middelhoefseweg). Hier parkeren.
  • Vanaf Soest: Birkstraat (N221) naar Amersfoort. Bij  1e verkeerslichten linksaf. (Middelhoefseweg). Hier parkeren.
  • Op de fiets: Je kunt je fiets neerzetten in de fietsenstalling bij het clubhuis. Ga niet met je fiets over het parcours maar ga langs het clubhuis!