Menu

Crosscompetitie 9 december 2023

Op zaterdag 9 december 2023 organiseert AV Triathlon de tweede wedstrijd in poule zuid van de crosscompetitie 2023-2024 voor de regio’s 1 t/m 5.

Inschrijven

De wedstrijd staat open voor pupillen en junioren van de verenigingen in poule zuid.
Via de wedstrijdsecretariaten ontvangen we graag van iedere deelnemende vereniging de inschrijvingen op het inschrijfformulier crosscompetitie (xlsx-bestand) naar: crosscompetitie@avtriathlon.nl.
Sluitingsdatum inschrijving: zaterdag 2 december 2023.
Incidentele wijzigingen in de inschrijvingen kunnen tot vrijdag 8 december 18:00 uur worden doorgegeven. Het gaat hierbij om vervanging van afgemelde atleten. Op de wedstrijddag zijn geen wijzigingen meer mogelijk.

Het inschrijfgeld bedraagt € 4,00 per deelnemer. De deelnamekosten graag per vereniging tegelijk met de inschrijving overmaken naar rek.nr. NL34RABO0140828117  t.n.v. ‘AV Triathlon’ te Amersfoort, o.v.v. ‘crosscompetitie’  en de eigen verenigingsnaam. Zorg er s.v.p. voor dat het inschrijfgeld op de sluitingsdatum (2 december) door ons is ontvangen. Bij niet-deelname wordt geen inschrijfgeld geretourneerd.

Chronoloog

Download het chronoloog (pdf)

Parcours

Het parcours (pdf)
Het parcours is geschikt voor het lopen op spikes.
De start voor de mini-pupillen (U8) is op het parcours, na ca 300 meter. Direct na de start van de meisjes U13 kun je over het parcours naar de start van de mini’s lopen,

Van parkeren naar parcours, accommodatie

Je kunt parkeren op het parkeerterrein van Sportpark Birkhoven (zie onder ‘parkeren’).
Op de fiets: Je kunt je fiets neerzetten in de fietsenstalling bij het clubhuis. Ga niet met je fiets over het parcours maar ga langs het clubhuis!

De start en de finish zijn vlak bij het clubhuis van AV Triathlon. De kantine in het clubhuis is geopend.
Vanwege de beperkte ruimte op het start- en finishgebied mogen er alleen partytenten en beachflags geplaatst worden achter de start: op het bootcamppark en op het gras direct daarnaast.

Reglement

Van toepassing is het crosscompetitiereglement 2023-2024.
Het dragen van clubkleding is verplicht.

Startnummers

  • De startnummers kunnen worden afgehaald vanaf 10.45 uur in het clubhuis van AV Triathlon.
  • Startnummers dienen zichtbaar op de borst bevestigd te worden, met 4 spelden op de hoeken. Het verkleinen van het startnummer is dus niet toegestaan. Het gebruik van startnummerbanden is NIET toegestaan. Deelnemers met het startnummer aan een startnummerband kunnen niet van start gaan en worden niet in de uitslag opgenomen.

Foto’s

Namens de organisatie kunnen foto’s worden gemaakt en gepubliceerd. Heb je er bezwaar tegen dat je herkenbaar in beeld komt, laat dat dan tevoren weten aan de organisatie.

Uitslagen

De volledige uitslagen staan z.s.m. na de wedstrijd op www.avtriathlon.nl en op de website van de crosscompetitie.

Routebeschrijving en parkeren

  • Navigatie naar het parkeerterrein: Sportpark Birkhoven, Amersfoort
  • Via A28: Afrit 5 Maarn/Amersfoort-Zuid, na de afrit richting Soest/dierentuin. Deze richting blijven volgen via Stichtse Rotonde, Daem Fockemalaan, Barchman Wuytierslaan. Spoor over, dierentuin voorbij. Vóór voetgangerslichten linksaf. Hier parkeren.
  • Via A1: Afrit 12 richting Amersfoort-West/Bunschoten. Kies Amersfoort. (N 199: Bunschoterstraat, Radiumweg). Na bouwmarkt Praxis rechtsaf (Amsterdamseweg). Spoorwegviaduct over. Bij de 1e verkeerslichten na het viaduct linksaf (Barchman Wuytierslaan). Voorbij voetgangerslichten rechtsaf. Hier parkeren.
  • Vanaf Soest: Birkstraat (N221) naar Amersfoort. Bij  1e verkeerslichten rechtsaf. (Barchman Wuytierslaan). Voorbij voetgangerslichten rechtsaf. Hier parkeren.