Menu

Crosscompetitie 11 januari 2020

Op zaterdag 11 januari 2020 organiseert AV Triathlon de tweede wedstrijd in poule zuid van de crosscompetitie 2019-2020 voor de regio’s 1 t/m 5.

Deelnemers

De wedstrijd staat open voor pupillen en junioren van de verenigingen uit poule zuid.
Zie voor de poule-indeling.

Inschrijven

Via de wedstrijdsecretariaten ontvangen we graag van iedere deelnemende vereniging de inschrijvingen op het inschrijfformulier crosscompetitie (xlsx-bestand) naar: crosscompetitie@avtriathlon.nl (gebruik dus niet het oude A-formulier).
Sluitingsdatum inschrijving: zaterdag 4 januari 2020.
Incidentele
wijzigingen zijn mogelijk tot vrijdag 10 januari 19:00 uur. Op de wedstrijddag zijn geen wijzigingen en na-inschrijvingen mogelijk.
Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 per deelnemer. De deelnamekosten graag per vereniging tegelijk met de inschrijving overmaken naar rek.nr. NL34 RABO 0140828117  t.n.v. ‘AV Triathlon’ te Amersfoort, o.v.v. ‘crosscompetitie’  en de eigen verenigingsnaam. Zorg er s.v.p. voor dat het inschrijfgeld op de sluitingsdatum (4 januari) door ons is ontvangen. Bij niet-deelname wordt geen inschrijfgeld geretourneerd.

Reglement

Van toepassing is het crosscompetitiereglement 2019-2020.

Chronoloog

Download het chronoloog (pdf)

Parcours

Het parcours (pdf)
Het parcours is geschikt voor het lopen op spikes.

Clubkleding

Het dragen van clubkleding is verplicht.

Van parkeren naar start, accommodatie

Bekijk de plattegrond (pdf)

  • Vanaf het parkeerterrein (zie onder ‘parkeren’) loop je over het terrein van het Bosbad, langs het gebouw van Out2Enjoy naar het start en finishterrein (ca 300 meter lopen).
  • Bij de start is een cateringtent met koffie, thee, soep, broodjes etc. Bij slecht weer is er ook een grote tent voor kleding en tassen.
  • Het gebouw van Out2Enjoy is ca. 150 meter lopen vanaf de start. Bij Out2Enjoy is koffie, thee en chocolademelk te koop.
  • Toiletten zijn in het gebouw van Out2Enjoy en bij het bosbad.

Startnummers

De startnummers kunnen worden afgehaald vanaf 10.45 uur in het gebouw van Out2Enjoy (aan de looproute van parkeren naar de start).
Startnummers dienen zichtbaar op de borst bevestigd te worden, met 4 spelden op de hoeken. Het verkleinen van het startnummer is dus niet toegestaan. Het gebruik van startnummerbanden is NIET toegestaan. Deelnemers met het startnummer aan een startnummerband kunnen niet van start gaan en worden niet in de uitslag opgenomen.

Uitslagen

De volledige uitslagen staan z.s.m. na de wedstrijd op www.avtriathlon.nl en op http://www.tigch.nl/cross/20192020/

Routebeschrijving en parkeren

  • Via A28: Afrit 5 Maarn/Amersfoort-Zuid, na de afrit richting Soest/dierentuin. Deze richting blijven volgen via Stichtse Rotonde, Daem Fockemalaan, Barchman Wuytierslaan. Spoor over, dierentuin voorbij. Vóór voetgangerslichten linksaf. Parkeren op parkeerplaats van Sportpark Birkhoven.
  • Via A1: Afrit 12 richting Amersfoort/Bunschoten. Kies Amersfoort. (N 199: Bunschoterstraat, Radiumweg). Na bouwmarkt Praxis rechtsaf (Amsterdamseweg). Spoorwegviaduct over. Bij de 1e verkeerslichten na het viaduct linksaf. (Barchman Wuytierslaan). 1e weg rechtsaf, direct na voetgangerslichten. Parkeren op parkeerplaats van Sportpark Birkhoven.
  • Vanaf Soest: Birkstraat (N221) naar Amersfoort. Bij  1e verkeerslichten rechtsaf. (Barchman Wuytierslaan). 1e weg rechtsaf, direct na voetgangerslichten. Parkeren op parkeerplaats van Sportpark Birkhoven.
  • Navigatie: Barchman Wuytierslaan 230, Amersfoort.
  • Let op: I.v.m. calamiteiten niet parkeren langs de hoofdweg van het parkeerterrein!
  • Op de fiets: Je kunt fiets neerzetten in de fietsenstalling van het Bosbad.